trettondagsbalen 2013


Trettondagsbalen var ju ett himla tag sedan, men vad tusan, här bilderna i alla fall. Vill bara varna för mycket hög pusstäthet i detta inlägg. Nu är ju jag en romantiker som älskar söta kära par, men jag vet ju att inte alla är lagda åt det hållet ...


Först sågs vi några hemma hos mig och gjorde oss i ordning halva dagen. Helt sjukt vad mycket smink fem personer kan trolla fram ur sina väskor.


Ellen var glad och pepp!


Sedan kom resten och vi åt middag.


Och sedan var det hastigt och lustigt dags att hoppa in i en taxi och ta oss ned till Operan. Först är det mingel och sånt, då passade vi på att ta en gruppbild. Här är hela fina gänget.


Min snygga date.


Och så jag.


Först var det vals och sådant till GöteborgsOperans orkester (de sitter till vänster, men kom inte med på bilden). Älskar vals. Är inte så bra på det, men det gör ingenting. Jag älskar ju all dans förresten.


Och sedan försvann den bakre väggen och där bakom satt storbandet. Så sedan dansade jag lindy hop med de som kunde det och foxtrot med resten. Och här kommer alla söta par:


Tycker om sådana här sagokvällar där man får gömma undan och glömma sin sorg några ögonblick i taget. Jag behövde det i januari.

No comments :

Post a Comment