sjuklistan

Tjo! Jag är i Malmö och är sjuk. Inte får värst sjuk, bara förkyld. Men nog för att ha tillbringat det mesta av helgen i en liten boll i Jens soffa. Här är en sjuk-lista (färglagd med lite blandade resebilder ur arkivet, för att jag tycker att det är tråkigt att blogga utan bilder, och för att jag längtar efter nästa fina resa):


Hur är du som sjuk? Framför allt ynklig. Och liten och matt och vill bli omhändertagen.

Sak du gjort mest som sjuk? Denna gång har jag mest spelat Plants vs. Zombies på Jens iPad.


Bästa sjuk-hemsida? Har inte dattat så mycket denna gång (eftersom jag inte är hemma hos min egen dator, annars hade jag garanterat det). Annars absolut Pinterest.

Godaste sjukmaten? Jag blir inte sugen på mat alls när jag är sjuk, så gärna lätta saker. Capresesallad och rostat bröd typ. Och godis.


Största sjukångesten? Att inte bli bra i rösten tillräckligt fort tills nästa konsert/ spelning/ viktiga rep. VARJE GÅNG. Det är alltid det.

Mirakelkur? Jag tror på honungsvatten. Och glass.


Jobbigaste med att vara sjuk? Det beror förstås på vad för sorts sjuk man är. Men i den här förkylningen blir det förlorad inkomst som jag hade i fredags (nu är det sportlov, så jag missar inget just nu) och att jag sover så dåligt när jag är förkyld, trots Jens som klappar och håller om.

Bästa sjuk-filmen? Independence Day.


Sjuktips? Allt är ok! Saker som är ok: att vara oproduktiv, att låta sig bli omhändertagen och att äta lösgodis.

Sämsta sak att göra som sjuk? Stressa över att man måste vara frisk.

Här är en lista som jag skrev en annan gång när jag var sjuk, den är lite fin.

The Barr Brothers | Love Ain't Enough

No comments :

Post a Comment