jag gårJag går. Jag går till skolan. Jag går hem från skolan. Jag går till jobbet. Jag går hem från jobbet. Jag går och handlar. Jag går hem med kassar, hissen är trasig, fyra trappor upp. Vissa dar är jag glad. Andra dar bara går jag. Och väntar. Jag har svårt med det. Jag som alltid vill ändra. Ändra på det som värker och skaver. Identifiera problemet och fixa det. Och det här går inte att ändra. Det finns ingenting jag kan göra som kan ändra på det här. Så jag går. Och väntar.

***

I walk. I walk to school. I walk home from school. I walk to work. I walk home from work. I walk to the grocery store. I walk home with bags, the elevator's broken, four floors up. Some days I'm happy. Other days I just walk. And wait. Waiting's a problem for me. I always want to change things. Change what's hurting and itching. Identify the problem and fix it. And I can't change this. There's nothing I can do that would change this. So I walk. And I wait.

Aimee Mann | 4th of July

2 comments :

  1. Du är tapper, Kristin. Som går där och fortsätter att gå. Det är så jävla obekvämt, visst är det? Fortsätt. Det kommer att gå över.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, det är obekvämt. Men jag går. Tack för omtanken!

      Delete