vad just nuTittar på just nu
✗ Vitsipporna som fyller skogsbackarna längs min morgonpromenad.
✗ Andra människors fotografier, avundsjuk och missunnsamt tittar jag på dem.
✗ Mitt liv och mina livsplaner och drömmar.


Lyssnar på just nu
✗ Konflikt i P1. Jag plågar mig igenom varje avsnitt och måste ofta lyssna på dem i bitar bara för att stå ut. Men just därför - för att jag tycker att det är så hemskt att höra om den verklighet som andra lever igenom - just därför måste jag göra det, för att avståndet från mig till dem det handlar om, oavsett om det utspelar sig i Sverige eller Jemen, är så stort.
✗ Min 2014-låtlista. Det hände så mycket bra i livet det året (det händer mycket bra de flesta år, men 2014 var liksom exceptionellt i min personliga utveckling) och jag försöker komma tillbaka till känslan jag hade då - av att allt är möjligt och att allt som är roligt ligger framför mig.
✗ Dirty Loops: Over the Horizon.


Skriver just nu
✗ Infotexter och förslag till packlista inför en hajk vi planerar i början av juni.
✗ Brev till min vän Michael.
✗ Listor och åter listor på allt småpryttel jag har glömt att ta hand om under de två senaste, ganska intensiva veckorna, och som jag nu har lite tid på mig att knyta ihop innan skolavslutningsrushen sätter igång.


Längtar efter just nu
✗ Vårens och sommarens alla (fyra) bluesresor, den första om bara tre veckor.
✗ Att bada ute. Sommaren är närmre än jag tror.
✗ FJÄLLEN. Fjällängtan är oerhört stark i år!


På jobbet just nu
✗ Mattias och jag har två gig att planera (Oslo + Amsterdam) och jag letar lycklig efter ny skojig repertoar.
✗ Förbereder inför Popkören Vegas vårkonsert nästa vecka. Jag är så stolt över mina 34 älsklingar.
✗ Kulturskoleeleverna har föreställningsvecka i veckan som kommer och på repet i onsdags stod dansläraren bredvid mig och grät för att de sjunger så jävla bra och med så mycket känsla. Det stolta sångpedagogshjärtat ...!


Gör just nu
✗ Deklarerar. Dålig grej med det: Jag får ångest av alla papper och kvitton och rädslan för att göra fel. Bra grej med det: Det går asbra för mitt företag! :) (Påminn mig om att skaffa en revisor till nästa gång ...)
✗ Överväger ViktVäktarna. Eller något liknande? Någon som har erfarenhet/ tips? Efter några riktigt bra år (PCOS-mässigt) börjar det gå lite dåligt nu igen, så jag behöver tappa en drös med kilon (eller egentligen är det ju midjemåttet som spelar roll för min sjukdom, men jag har lärt mig räkna det i kilon) så att min mens börjar uppföra sig igen, och jag fixar det inte själv.
✗ Känner det där vårjoxen bubbla i kroppen, det där rastlöst glada som jag har haft hela livet: Längtan ut, att vilja ut på bus och ut på äventyr.

Listan har jag hittat hos Polichinelle.

No comments :

Post a Comment