två årNu är det två år sedan jag tog bilden ovan. Vi åt frukost på ett café i Köpenhamn och jag var så lycklig och förvånad att jag nästan sprack. Jag tänkte "att jag får sitta här och hålla honom i handen?!?!?!". (Jag vet att jag inte berättat om hur vi egentligen träffades här i bloggen (även om precis alla jag överhuvudtaget träffade under den perioden vet eftersom det var det enda jag kunde tänka på och prata om :)). Jag ska göra det någon gång. :))

För att fira lite har jag skrotat rätt på en massa bilder på oss två. Det är gulligt, tycker jag. Och precis som med gruppbilderna säger det så mycket om livet; var vi var, vad vi gjorde, att vi är tillsammans. Bara det räcker ju.Samma dag som vi satt där och åt frukost åkte vi till Louisiana. Att tillbringa sin första dag som nyförälskat par på en av sina favoritplatser i världen = win.


En månad senare hade jag nästan vant mig vid att tillbringa en massa tid i Malmö. Det vill säga, det gjorde jag så gärna.


Jul på Liseberg! Jag jobbade ju där på den här tiden och Jens kom och hälsade på mig när jag hade middagsrast.Vinter i Stockholm, någonstans i Gamla Stan tror jag.


Dans + dans! Trettondagsbalen och the Blues Garden. alltså jag vet att det är ett HIMLA tjat om detta men det är verkligen kul att ha en pojkvän som kan dansa. Och är stilig. Eller jag menar, insidan betyder allt. Eller, ni fattar.


Mer från Blues Garden! Mys och gos.


Sen var jag sopransolist i Vivaldis Gloria och Jens var där och lyssnade förstås.


Sen blev det vår och vi var ute och gick i skogen i Jonsered med Johanna och Sebastian. Det var härligt!


Sen blev det sommar och vi åkte till Skanör på utflykt. Där var det blåsigt och vackert.


Mera utflykt! Denna gång till Lund för Lindy in the park en kväll.


Spelkväll i Utby!


Sen var vi bjudna på Ellinors och Viktors bröllop. Det är fint när man får ta med sig sin partner tycker jag. Jens är ju väldigt praktisk på bröllop. Igen, det där med att ha en partner som dansar. :)


Sen hängde vi i Stockholm igen och kvällspromenerade vid Drottningholm med Jens familj.


Hemma i Göteborg igen i augusti tog vi ett av sommarens sista dopp.


I september åkte vi till Louisiana, som vi gör då och då. Yayoi Kusama-utställningen var <3


Förälskat leende på en Swing After Work frampå höstkanten.


På juldagen träffade vi släkt och var gulliga.


Under våren var det dåligt med söta foton! Men här är ett från Karolinas födelsedagsfest i början av maj.


Sen var vi bjudna på bröllop igen och betedde oss på detta vis!


Stockholm i augusti igen och ännu en kvällspromenad med Jens familj (de är bra på den typen av utflykter), nu till Rosendals Trädgård.


Och nu senast, på min födelsedag.

Två år.

Tom Paxton | I Give You the Morning

No comments :

Post a Comment