vi ska flyttaaaaaaaJag är så HIMLA glad. Nu har vi fått den! Lägenheten som jag har drömt om! Det är en trea på 77 kvm vid Stora Torp (betoningskurs för icke-göteborgare: STO-ratorp, inte storaTORP) (det är där Synvillan låg för den som är med på den referensen). I nybyggda hus från 2018. Med två balkonger (väst + öst). PRECIS i kanten av skogen. Tjugo minuters promenad till närmsta badsjö (Delsjön). Men på femmans linje som ju är den absolut bästa spårvagnslinjen, fort går det in till stan. Mindre än tio minuter. Nämen det är helt perfekt. Vi är så glada. Det senaste året har det kommit upp tre sådana här lägenheter (= treor i det här området) på Boplats och de andra två har vi sökt men inte fått, vilket varit förenat med en del hopp och förtvivlan. MEN NU.

Till saken hör ju då att på grund av pandemin har det inte varit någon visning så vi har alltså inte ens sett den. Två ynka bilder har vi fått, en på vardagsrummet/ köket (öppen planlösning vilket jag kände mig skeptisk till först, men nu tror kommer bli jättebra i och med hur vi lever och är och hur mycket vi tycker om att ha folk hemma och så) och en på badrummet (som efter två år i denna sunklägenhet är ett himla UNDER av fräscht, snyggt, praktiskt). Såatteeee det kan ju bli hur som helst. Men då är det så bra att ha någon som Liam, för när jag kommer upp i varv och bara VAD HAR JAG GJORT MED MINA ELVA ÅR I BOPLATSKÖ, KASTAT BORT DEM PÅ NÅGOT JAG INTE ENS SETT, HUR KUNDE JAG?!?!?!?! säger han bara "whatever happens we can take care of" och så rattlar han av en lång lista på grejer man kan göra åt alla problem jag hittar på. Och det mesta går ju att fixa. Om det nu är för mörkt därinne får vi väl sätta upp lampor då. Bygga bättre förvaring, måla om, skaffa mindre skrivbord om de nu inte får plats, det är rätt mycket man kan ordna.

Ja i alla fall, 9 oktober flyttar vi in. Jag längtar så att jag blir lite knäpp. Och samtidigt kan jag inte föreställa mig hur det kommer bli att faktiskt BO där på riktigt och HA ETT HEM. Detta att vi kan fatta det här beslutet för att Liam vet att han vill stanna i det här landet för all överskådlig framtid är ju också rättså coolt va. Och nu ska vi ha det här livet tillsammans. Nejmen jag blir helt matt åt vilken tur jag har i livet ändå.

4 comments :

 1. Åh va spännande!
  Hoppas flytten flyter på utan problem :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det kommer den säkert inte göra, men vi är glada ändå! :)

   Delete