hej!

Hej vänner!

Jag är så nyfiken på er! Jag ser ju att ni är ett litet gäng, och det gör mig glad. Jag tror ju att jag skulle fortsätta blogga även om jag hade nästan inga läsare, men jag har svårt att tänka mig att jag skulle blogga om det inte var en enda person som visste om att min blogg fanns. Så jag är glad att ni är här! Och nyfiken. Vilka är ni egentligen?

Jag förstår att man vill kunna läsa bloggar utan att ge sig tillkänna, förstås. Och det får ni såklart, ni som vill det. Det här är mer som en extra liten spark i baken för er som gör sådär som jag brukar göra - läser bloggar och tänker "jag ska kommentera något nån gång" men så blir det aldrig av. Om du är en sån kan du väl skriva ett litet hej och kanske något om vem du är och om vi känner varandra i verkliga livet och hur du hittade hit? Och gärna lämna din bloggadress om du har någon. Det vore fint!

12 comments :

 1. Jag så klart! Kram!
  (Vill ofta kommentera allt fint och så, men kan inte i det programmet jag läser bloggar. Det är dumt. Och det är ju knappt jobbigt att klicka upp i Firefox, men det blir så i allafall... Att det inte blir alltså.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej! Jag vet ju att det blir sådär ... Jag är ju likadant. Fint att du är här och läser hur som helst! Kram!

   Delete
 2. Hej! Jag har kommenterat nån gång förut (eller exakt en, för att vara specifik) men har följt dig i evigheters, tappat bort din blogg ibland och sen hittat den igen. Jag tror jag från början snubblade över dig på nåt dagbokscommunity i stil med... surr? om du skrev där? Jag har hängt lite på andedräkt och ord också, men vi har nog sällan varit aktiva samtidigt på nåt ställe. Mest har jag följt dig på bloggen, gillar ditt bildspråk och din (blogg)personlighet helt enkelt. (IRL har vi inte träffats, även om vi bor i samma stad. Fast jag tror jag såg dig gå av en spårvagn som jag gick på en gång för några år sen!)

  Jag vet aldrig riktigt vad jag ska säga om mig själv i såna här sammanhang, jag är ju så mångfacetterad gubevars (obs självironi). Men jag bor i porten som det växer en kastanj framför i biskopsgården, lär mig att göra sådant som jag på riktigt vill (för vissa av oss tar det lite tid, men för andra verkar det inte gå alls så en får väl vara glad för det lilla) och har nyligen upptäckt instagram (@annetulkki) där den största behållningen (förutom att titta på andras fina bilder!) är att hitta på tramsiga hashtaggar.

  Ha det fint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, vad roligt att höra! Att du gillar mitt bildspråk till exempel. Jag vet ju knappt ens om att jag har ett bildspråk. :) Tack!

   Delete
 3. Hej hej! Jag har också följt länge, förmodligen från nåt dagbokskollektiv från början. Tycker så mycket om dina foton, det är inspirerande att titta in här.

  ReplyDelete
 4. Hej Kristin!

  Jag tänkte att jag skulle ge mig till känna här ganska direkt, men så gick tiden och det blev inte av. Nu så! :)

  Jag har följt dig sedan början av 2000-talet, har för mig att jag hittade till dig genom någon annans fotodagbok. Håller med samtliga kommentarer ovan - tycker om dina foton väldigt mycket och så verkar du helt enkelt vara en intressant och trevlig person!

  Själv har jag ingen blogg, men finns på instragram (yrvdret).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oj, sedan början av 2000-talet. Wow, jag visste inte att det fanns någon sådan kvar. Men vad kul! Jag är glad att du gav dig till känna till slut. :) Tack för dina fina ord!

   Delete