hälsning från sjuklägret


De fyra senaste dagarna:


Project Runway-maraton (fast egentligen är säsong 8 min favorit)

Självömkan på instagram


Rätt mycket lösgodis


Mon Oncle (älskar särskilt huset som monsieur Hulot bor i)


Internetdreglar lite över olika fina grejer som jag vill ha, till exempel renhornsbroscherna ovan som kreativa geniet Jessica Andersdotter har gjort. Och till exempel en t-shirt från ett annat ställe som är så rasans fin att jag faktiskt redan har beställt den. Men den tänker jag inte visa för nån förrän den landar i min lägenhet. :)


IKEAs vegetariska pizza varje dag


Paycheck (min mesta förkylningsfilm näst Independence Day) (skrattar alltid till exempel när den här underbara programmeringsscenen kommer) (och i Independence Day är favoriten den här charmiga skärmen som blinkar och säger "SIGNAL SOURCE: MOON". Så himla roligt!)


Glass i stora lass


Sen letade jag efter en helt annan grej och hittade detta foto från när vi var på Harry Potter Studio Tour utanför London i januari. Alltså ... Var det någon som sa episkt? Här är resten av bilderna från det besöket, om någon skulle ha missat dem.

Och sen: Vad bra man har det ändå, som har råd och möjlighet att ligga hemma flera dagar bara för en vanlig sketen förkylning. Vilken ovanlig lyx i den här världen! Att faktiskt vara en av de rikaste i världen, att man har råd att äta pizza och glass till exempel och har en egen dator att titta på Project Runway på. Att man kan läsa. Förstår flera språk. Att man blir frisk sen om några dagar till, och ska få fortsätta med livet ett tag till. Sånt tänker jag på idag.

Michael Jackson | Human Nature

4 comments :

 1. Ahaaa! Det förklarar all aktivietet på Pinterest! Krya på dig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Ja! Pinterest skulle nog också varit med i sammanfattningen. :) Tack!

   Delete
 2. Vilka fantastiska sjukaktiviteter! Bra inspiration. Och inställning!

  /carro

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag hade inte väntat mig att inspirera någon, är inte det där saker som alla gör, äter glass och kollar på serier? :) Kram!

   Delete