fredag på lekplats och bibliotekI fredags fotade jag hela dagen! Min chef, som är en mycket mycket bra chef och känner mig väl (alltså jag själv), hade bestämt att jag bara skulle göra trevliga, goda, energipåfyllande saker hela dagen. Nämligen detta:Började dagen på lekplats med Markus och Sixten, en av världens roligaste ungar.


Frampå dagen åkte jag in till stan och klippte mig, hurra! Man ser inte riktigt här hur snygg jag blev. Kommer senare.


Sedan gick jag till biblioteket, detta palats av frihet och trygghet.


Jag råkade bli kvar i två timmar. Jag kan inte förklara lugnet jag sjunker in i på bibliotek. Det är bara en sådan fullständig hemkänsla. (Ja. Jag är medveten om att det är ett privilegium att allt detta är en sådan självklarhet för mig: Läsning. Språk. Ord. Det är svårt för mig att relatera till att inte bibliotek är en trygghet för alla, eftersom jag inte själv kan minnas att jag någonsin lärt mig läsa: att jag bara minns att jag älskar böcker, alltid har gjort det. Jag kan bara säga att jag önskar att bibliotek hade varit samma ro och frihet för alla, som det är för mig.)


Och detta är vad jag kom hem med, så himla goa grejer (kommer inte hinna läsa ut alla inom låneperioden, men jag tycker om att ha att välja mellan).


Sedan promenerade jag ned på stan ...


... för att äta Open New Doors avokadomacka till lunch.


Sedan gjorde jag lite ärenden som jag skjutit upp eftersom jag inte gillar att köpa grejer och helst inte gör det förrän alla mina prylar, lakan och kläder fallit i bitar, till min mammas förtret ... Men sedan tog jag en vända i Trädgårdsföreningen, bara för att jag ville, för att det är så fint. Jag menar kolla bara:

På kvällen var det jag + soffan + filtar + popcorn + Miyazaki. En rätt så perfekt kväll till avslut på den här dagen alltså.

Kristian Kristensen | Lyset

No comments :

Post a Comment