två kvällsdopp i sensommarvärme



Hade lika gärna kunnat kalla det här inlägget "snygga människor i badkläder i snyggt ljus" för nu förstår ni blir det en ren fröjd för ögat!


Sista veckan i augusti blev det varmt och härligt, och jag prickade in två så perfekta badkvällar med olika vänner. Först cyklade Lisa och jag till Västra Långvattnet ...


... där vi träffade Mia och Jonas som promenerat.


Hej! :)


Det låg ett magiskt guldljus över sjön. Några andra sällskap var där, tvärs över sjön och lite längre bort, men annars var vi ensamma och allt var tyst och lugnt och mjukt.


Det var ljuvligt i vattnet! När man väl halkat i. :)



Sedan halvt cyklade, halvt promenerade vi hem till mig och drack te alla fyra. Och ja, återigen tänker jag på hur perfekt jag bor i Stora Torp, med närheten till allt detta. <3


Några dagar senare sammanträdde bastuklubben! Och det gjorde vi med utomhusbad, för första gången i bastuklubbens historia!





Nä, jag vet inte vad som händer här! Jag ser i alla fall nöjd ut, nöjd åt att vara i vattnet och åt att vara med på bild, kanske. :)



Sedan fikade vi i stugan som ligger vid bryggan och vars förening en i bastuklubben är medlem i. På alla år jag badat i Härlanda Tjärn har jag aldrig varit inne i den stugan, förrän nu!


Sedan badade vi igen!



I ännu tjusigare ljus!

Och det var allt för de här toppenkvällsbaden. Glad att jag fick in dem innan sommaren gick över i höst!

Georgia | It's Euphoric

No comments :

Post a Comment