trädgårdsmidsommar i ösregnVi firade midsommar i trädgården Utby och det var tur att jag redan hade "firat midsommar" helgen innan, för den här midsommaraftonen blev ganska underlig - framför allt för att det SÅKLART började ösregna mitt i lunchen trots att väderleksrapporten hade sagt uppehåll. Det är faktiskt lite komiskt.
Först började det bara mysregna lite och då satt vi ju tryggt och säkert under parasoll och partytält.Men ganska snart började det ösa ned, partytältet klarade inte riktigt vikten och blev oberäkneligt, och vi fick evakuera.


Liam räddade sig in under balkongen. :)Lisa vägrade ge upp och var kvar utomhus längst. Ska det va så ska det va! :)


Sedan fotade jag inget mer förrän på kvällen när det slutat regna och vi vågade oss ut igen.


Och här är Lisas fina håruppsättning. Inser nu när jag ser alla bilderna att det i princip ser ut som att det bara var Liam och Lisa som var med på denna fest. Men så var det ju förstås inte. Tror att regnet liksom avbröt hela alltet och att jag inte var sugen på att ta så många fler bilder efter det.


I efterhand har jag försökt tänka ut var det var som skapade den konstiga stämningen jag upplevde, och kommit på att det nog var för att det råkade bli för lite vila? Att först var det ståhej med att fixa lunchen, sedan ståhej med att välja spel eller lekar, sedan ståhej med att fixa middagen, sedan ståhej med att välja spel eller lek och sedan åkte några och nattbadade och sedan var dagen liksom slut och jag kände mig ganska matt. Som att vi hade tagit oss igenom olika moment snarare än att riktigt kunnat njuta av dem. Att det inte uppstått någon plats där man bara kunde andas ut och säga: nu, nu har vi fixat färdigt och nu umgås vi bara. Kanske var det det. Det kan nog bli så när alla vill väl, fast olika saker, eller för mycket?

No comments :

Post a Comment