terminsstarten



Ja hjälp vilken terminsstart det blev! Det är helt och hållet mitt eget fel, jag borde börjat planera och arra i tid, men det gjorde jag inte. Uppstarten av båda mina körer och alla elever på kulturskolan samma vecka som vi arrangerade Dig Deeper (mer om det senare) - ja, det var kanske inte så smart planerat. Men allting hände och allting blev jättebra så jag kommer väl fortsätta prokrastinera precis som vanligt. Vardagsfotot blev lidande förstås, inspirationen kommer inte när jag känner mig pressad. Det här är det enda som fastnat i min kamera hittills i september:



Jag var på chokladprovning! Jag fick presentkort i julklapp i terminsavslutningspresent av min kör (<3!) och kom mig äntligen för att boka plats. Det var precis lika roligt och intressant som jag hade hoppats!


Hade sötnosen Kate till sällskap. Så fint!


Söndagsmöte innan Dig Deeper-veckan. Pust! Ganska mycket att stå i några dagar innan man anordnar bluesevent.


Som tur var hade vi ett redigt fika att fylla på med.



Onsdagen innan Dig Deeper hade vi ledarutveckling med Dan Repsch, yay! Det är himla praktiskt att utnyttja tillresta internationella lärare riktigt ordentligt, nu när de väl är här. :)



Dagen efter tog Dan och jag en långpromenad och (med paus på Ahlströms för lunch - nomnom) och fångade pokémon. Jag blev av med mitt beroende i november förra året, men han inspirerade mig till att börja igen ... Tusan också! Nu är det kört.

Rascal Flatts | Bless the Broken Road

No comments :

Post a Comment