också i mars



Vad tokigt det är med mars, hur det kan gå från detta den 12 mars ...


... till detta den 27 mars. (Och sedan tillbaka igen några extra gånger i april, förstås.) Men! Nu går jag ju händelserna i förväg!


Vad gjorde jag egentligen i mars? Ja, jag var i Grövelsjön förstås, det har ni ju sett!


Sedan kom Miranda hit en vecka! Vi jobbade alla tre den veckan, Liam och Miranda dagtid och jag kvällstid som vanligt, så vi gick om varandra lite, men på torsdagen när Liam var på sin möbelsnickerikurs fick Miranda och jag lite egentid. Lyxigt! <3


Och den helgen var det ju Swingin' Spring.


Sedan var jag och mitt fina band i Gustavs studio och hade repdag (alltid en fröjd med de här två) ...


... eftersom vi hade en liten onsdagsspelning i Aftonstjärnans kafé. Så trevligt! Och verkade uppskattat! Ovant nuförtiden att spela för en sittande publik istället för dansare, men jag kan nog vänja mig vid det med. :)


Och sedan när det gått tre dagar efter Swingin' Spring blev jag givetvis förkyld. Priset man får betala för dansevent ibland. Jag tillbringade tiden på soffan med att spela Machinarium.


Och när jag mådde lite bättre hade jag chokladprovning med mig själv ...


... samt svampade färg (med en disksvamp) i min anteckningsbok. Det är så befriande att bara kladda dit färg utan att det ska "bli något", om ni förstår hur jag menar?


När jag till slut blev frisk gick Tove och Lisa och jag ut och mötte våren. Lisa rent handgripligen i form av att plocka kvistar att ta med in (obs från ett träd som redan var fällt, obs!).


Baskrar och björkar! Vad mer kan man behöva på våren.


Titta förresten vad fint vi fått det i soffhörnan nu! Vi fick ju stympa tavelväggen lite för att få in bokhyllorna, och det mellanrummet har vi inte riktigt löst. Men strunt i det, det blev ju så mysigt med böckerna!

Och det var allt för mars. Vi tog oss igenom årets sämsta månader, heja oss!

Anna B Savage | The Ghost

No comments :

Post a Comment