presentdagen


Förra lördagen fick Viktor en present av mig eftersom vi varit ihop ett år. (Vi firar allting, till exempel att vi har varit ihop i si eller så många månader eller dagar ... ifall man skulle vilja fira något med till exempel Ben & Jerry's så kan man alltid fira att man är ihop, för det är bra!) Presenten var att jag bjöd honom på en hemlig överraskningsdag (jag hade bara sagt "du kan ju boka nästa lördag ... men jag säger inte till vad, hihihih!").

Jag hade tänkt ut att vi skulle göra en massa saker vi båda är väldigt förtjusta i, men som inte har med musik att göra. Det var ganska klurigt eftersom musik nästan är det enda vi har gemensamt (och det var därför jag ville göra det också). Vi började med brunch på Egg & Milk. Vi älskar Egg & Milk. Sedan behöver man inte äta mer på resten av dagen typ.


Viktor äter alltid tjocka amerikanska pannkakor. Jag tycker inte om dem. Omelett tycker jag om. Nom nom nom.


***

Last Saturday I gave Viktor a present since we've been dating for a year. The gift was a secret surprise day. (I had only said "book next Saturday! You'll be busy then!") I wanted to do things that we both love, but that are not related to music (which is kind of tricky since music is almost the only thing we have in common, and that's also why I wanted to try it). We started with brunch at our favorite, Egg & Milk.

Imogen Heap | Between Sheets

2 comments :

  1. åh, bästa lördagsstarten! riktigt tjusiga bilder också, bra fångat.

    ReplyDelete
  2. tack så mycket, roligt att du tycker det! ja, brunch är fantastiskt.

    ReplyDelete