sjukt många bilder på mitt hår

Jag blev inspirerad av Sandra Jutos fina hårsummering och bestämde mig för att göra en egen. Alla olika klippningar och färger finns förstås inte på bild - det tog ett tag innan jag kom på att det kunde vara kul att dokumentera sånt, så från några år finns bara enstaka bilder, i alla fall som jag själv har. De första är från 2002 och sedan är det i kronologisk ordning.

(Åh, vad det är roligt att ändra på håret ... Just nu saknar jag mitt blåa hår! Jag håller på och spara ihop små kronor i taget så att jag kan färga om det när det har vuxit ut igen! Jag blir nämligen lycklig bara av att titta på bilderna av det. Åh, vill vill. (Men när jag väl sitter där kommer jag säkert komma och tänka på alla andra fina färger som finns ... :)))

***

I was inspired by Sandra Juto's beautiful hair summary and decided to make my own. I don't have all the different cuts and colors on photos - it took some time before I realised it could be fun to document these things, so from a several years I only have a few photos. The first ones are from 2002 and then they are in chronological order.

(Oh, it's so much fun to change my hair ... Right now I miss my blue hair! I'm saving a few pennies here and there so I can dye it bkue again when it's grown longer. It makes me happy just looking at the photos! Ooo, I want to. (But once I'm there I'll probably just think of all the other pretty colors I could have ... :)))


Steget | Baby Baby Baby

4 comments :

 1. Åh, wow, lilla lilla Kristiiin på de första bilderna. När var det vi träffades första gången? 2001?

  ReplyDelete
 2. Wow, du är en person som passar i alla olika hår stilar, t.om rakat! Finfint :) ~Sara

  ReplyDelete
 3. du passar verkligen i alla frisyrer du haft, vad roligt att se alla bilder!

  ReplyDelete
 4. tack! vad roligt att ni tycker det. jag tycker att det är så himla kul att ändra, det är nog därför jag passar i det, för att det gör mig så glad. :)

  camilla: 2000! jag vet att vi träffades första gången i göteborg precis innan jag åkte till stockholm för att gå på accelerator med dig och korro och ella, och det var 2000. ja lilla lilla :)

  ReplyDelete