roadtrip del 9: mariannelund



Sedan snurrade vi vidare på våra roadtrip-småvägar och hamnade hos Linda och Emil i Mariannelund. De har alldeles nyligen flyttat dit och det var så härligt att äntligen få träffa dem igen (och såklart väldigt roligt att se deras nya mysiga hem). Dessutom fick vi en fin kvällspromenad. Och dagen efter hann vi med ett besök på Karamellkokeriet som har kanske världens godaste fudge. Nomnomnom!(Om ni undrar vad som får någon att flytta till just Mariannelund så förklarar Linda det väldigt väl och grymt inspirerande här.)

2 comments :

  1. Vilka himla fina bilder! Har sett fram emot att se dem - det är ju snart två månader sedan ni var här. DET är inte klokt - vart tar dagarna vägen? Och trots att vi inte jobbar (fast jag har jobbat några dagar nu, på café) så säger vi till varandra att det är så gött med lediga dagar emellanåt... Erik bygger altan och imorn ska jag börja måla i hallen. Ni får snart komma hit igen, det har hänt lite sen sist...

    Himla rolig bild, den där när vi skrattar och tittar på Emil. Härligt att Viktor vågade sig lite närmre oss, jämfört med den tidigare bilden då han står på behörigt avstånd från oss.
    KRAM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja det har dröjt ett tag att beta igenom alla mina resor i maj och juni, och nu är det alldeles snart färdigt. jag kommer gärna igen och ser vad som hänt! det var så himla trivsamt hos er redan som det var, ju!

      Delete