bröllop på bohus-malmönI lördags var jag på bröllop! Och det utan att jobba som bröllopsfotograf! Tänk va. Fast jag råkade ta lite bilder ändå. :)


Det var min fina vän från högstadiet, Markus, och hans Anneli som gjorde slag i saken.(Under själva vigseln fotade jag dock inget, för då var jag upptagen med att sjunga. Tillsammans med Sebastian (som är en gammal vän till både mig och Markus) och Annelis vän Lisa framförde jag tre sånger som brudparet hade valt. Varav två var med K's Choice, och det gjorde mig förstås extra glad och stolt, eftersom jag har för mig att det var jag som introducerade K's Choice för Markus när det begav sig i slutet av nittiotalet. Så fina låtar att få sjunga på sina vänners bröllop! Jag var väldigt glad.)


Efter vigseln promenerade vi ned till havet för att mingla, skåla ...


... och njuta av denna buffé, som jag gladeligen kastade mig över. Det var ganska ont om tid för soundcheck och rep i kyrkan innan vigseln, och hade liksom inte blivit någon tid över för lunch, så vid tre när vi kom ut ur kyrkan tyckte min mage att det definitivt var dags att äta. Och sedan uppenbarade sig detta underverk. Så ofantligt lyxigt och rent ovant (tyvärr) att allt utom en enda sak på buffén var vegetariskt! Och allt var suuupergott! Och efreråt fick vi veta att Markus hade bakat marängerna och macaronerna själv. Hjälp alltså.
Sedan gav vi oss ut på poängpromenad ...


... medan familjerna blev fotade därborta på andra sidan.


När vi kom tillbaka tog vi några egna bilder. Sebastian fotade mig och Jens (kommer i ett eget inlägg när jag hunnit redigera dem), och jag fotade Sebastian och hans Frida. De bilder som blev rimligast är dessa::)


Här är Markus och hans fina familj. Ni vet, när man har känt någon sen högstadiet har man ofta träffat och umgåtts med dennes familj också. Jag har både båtsemestrat (sommaren 2000 - inte igår!) med och förstås ätit otaliga middagar hos de här raringarna.


Här kommer jag på att vi har känt varandra i tjugo år. Har jag ens funnits så länge? :)


Sedan upplöstes minglet och det blev en liten paus. Här är Sebastian utanför vårt bed & breakfast.


Sedan hade vi bara att följa skyltarna för att hitta till middagen.Den här minen är en av mina älsklingsminer hos Jens. Det är den "överseende pojkvän-till-fotograf-minen" som han har när jag dröjer mig kvar (eller helt och hållet försvinner för den delen) för att fota något, och han vänder sig om och väntar kvar och ser liksom otålig, frågande (som i "men verkligen - nu igen?") och kärleksfull ut på samma gång.


Jag hade nya skor och var mycket nöjd. Såna där smala obekväma klackar som man inte kan ha på sig hela kvällen ger jag inget för. Dessa däremot!


(Den här har inget med något att göra utom att den stod parkerad utanför festlokalen och var snygg.)


Inomhus var ljuset sämre, så jag fotade nästan inget mer på hela kvällen. Utom tårtan förstås. (Jag glömde bort att fota våra bordsgrannar, tyvärr, vilket var synd eftersom det var en så grymt lyckad bordsplacering. Hurra för My och Raymond! Det var supertrevligt att träffa er.)


Och en kyss! :) <3

K's Choice | When I Lay Beside You

No comments :

Post a Comment