helgen v. 18 eller: var det nån som sa långhelg?Förra helgen var det Kristi Himmelsfärd, långledigt, sommarvarmt, vårgrönt och ljuvligt att leva. Jens och jag hade fyra dagar tillsammans, man tackar! Vi började vår helg med att kliva upp i Utbybergen för middagspicknick på torsdagkvällen.Efter ett tags trampade kommer man upp hit.Vi hade pastasallad och filt och det var t-shirtväder klockan åtta på kvällen, vad mer kan man behöva?


Dagen därpå var det dags för eftermiddagsbuffé på Berzelii. Ja ja, jag vet att jag säger det jämt, men dessa smaker är verkligen något extra. Det är så roligt att leka med kombinationer och se vad som händer på tungan och hur det känns i munnens skrymslen. Som jag skrev på instagram: "Praliner, moussebakelser och frukt OCH chévre + marmelader + knäckebröd. Det är ju liksom allt det goda i livet?"


Sedan begav oss Jens och jag ut i en park för att träffa dessa knasbollar, Jens kusin Joel och hans son Johannes, som Jens är gudfar till. De är två himla fina människor.


Bra fart på den ungen. :)


Sedan blev det kväll och vi sa hejdå till Joel och Johannes för att bege oss upp på ett berg och träffa andra vänner, nämligen de här. Karolina fyllde år och ställde till med kalas, men det blev så många bilder att de får ett eget inlägg sen.


På lördagsförmiddagen tog vi tåget till Malmö och sedan åkte Jens direkt till jobbet. Själv tog jag en långpromenad hela resten av eftermiddagen och inmundigade falafel. Den är faktiskt löjligt bra, den där falafeln.


Hängde ett tag i solen i Västra Hamnen. Fortfarande chockad över värmen och ljuset.


På söndagen åt vi frukost i sängen till balett, närmare bestämd Lac av Jean-Christophe Maillot. Ett av de bästa sätten att börja en dag på.


Sedan begav vi oss ut i solen.


Promenerade i Slottsträdgården.


Och frampå kvällen satt vi på en gräsmatta med denna utsikt och åt glass ihop med Jens vän Karin.

Och sedan var helgen slut, och det tycker man ju att den helst inte ska vara. Men det kommer ju fler?

St. Lucia | Do You Remember

No comments :

Post a Comment