escape room, gym, musikal och andra överlevnadstekniker



Februari var en fin månad, inte alls så grinig som den brukar vara. Kanske för att jag var beredd på februari i år, och hade rustat med vila, trevliga planer och blandade överlevnadstekniker.


En av dessa överlevnadstekniker var att träffa Lisa tidigare på eftermiddagen innan en vanlig pysseltorsdag, för att hinna ta en promenad och lapa dagsljus.


En fredag inledde jag helgen tidigt med att äta lunch med min fina vän och gamla gymnasielärare och praktikhandledare Lisa. Vilken lyckost man är som får ha sådana här kloka människor i sitt nätverk!


Många promenader blev det såklart.


En annan överlevnadsteknik: Varm choklad och pralin på Berzelii. Denna gång drog jag till med en chokladsemla också! Så gott. Chokladmousse istället för grädde? Jatack.


Den här himlen mitt i februari!


På sportlovet jobbade jag ju inte (inte för att just jag inte kan jobba på sportlovet utan för att många i körerna ändå inte kan komma då), och då hittar jag ju gärna på något annat roligt med den sällsynta lyxen som en ledig måndagkväll innebär. Denna gång blev det ett escape room med Paul och Marianne och Liam! Så kul! Men först burgare på Tugg.


Älskar allt med denna bild, framför allt hur extremt käcka vi är! Gladaste inbrottstjuvarna någonsin. Men diamanten fick vi tag i och det nästan lite väl fort! Vi får ta ett lite klurigare rum nästa gång. Plus från mig för att det var ett ganska mysigt och inte läskigt escape room.


Sedan gick vi till Bishops Arms DÄR DE HADE EN DARK MILD PÅ HAND PUMP. Ojojoj. Detta var så gott. Som vi sa, "it's like a British pub, except it really isn't".


Fina!


Dagen efter kom Paul med sin trailer och hjälpte oss att köpa säng och bokhyllor på IKEA! Vi har nämligen blivit vuxna på riktigt nu och därför köpt en säng som är stor som ett helt SLOTT. 180 cm. Att det ens finns så stora sängar. Första natten sov jag som en kratta eftersom jag inte hittade Liam i sömnen, haha! Men nu har vi vant oss.


Paul hjälpte oss att skruva ihop bokhyllorna ...


... och sedan skruvade de ihop sängarna medan jag bar omkring på böcker.


Två brittiska män läser IKEA-brukshandvisningar.


Och vad har vi här då? Jo jag har börjat träna på gym!!! Vavava! Jag har skaffat mig en PT! En av många saker jag gör för att Ta Hand Om Mig Själv denna vår. Det är jobbigt och tråkigt men jag går dit två gånger i veckan ändå. Hurra för mig!


Annat sätt att ta sig igenom februari: Pyssla med fotoalbum från förra sommarens resa. Detta album kommer bli extremt dyrt i bläck och fotopapper mätt men oj så roligt det är att syssla med det!


Slänger in en bild på Liam i min sovsäck. :) Jag bad honom prova den så att vi kunde mäta om Johan (som är ungefär lika lång men hälften så bred) får plats i den. I så fall ska han få låna den till en fjällstrapats han tänker göra. Jag har en riktigt bra tre-årstidssovsäck som ju också höll mig varm i fem minusgrader förra året. Det är så roligt att ha riktigt bra grejer nu som jag kan låna ut, efter att själv ha fått låna utrustning av många snälla vänner genom åren.


På tal om Johan, här är han! Den bästa av de bästa.


Sedan var jag på Operan och såg Cabaret! Den var jättebra, alldeles särskilt alla ensemblenummer. Koreografin och dansen var helt glimrande, jag satt mest och gapade. Relationen mellan huvudrollerna fångade mig dock inte.


Göteborg! Finast i världen!


Och på februaris sista dag, detta ljus i skogen på min morgonpromenad. Det är inte fy skam.

Trio Mio | Fillingspolska

No comments :

Post a Comment