winter jump 2023



Jomen vi var ju på Winter Jump i Oslo också! Och med vi menar jag Liam, Karin, Tove och jag. Jag hade en toppenhelg! Jag tyckte att jag fotade hur mycket som helst hela helgen, men när jag kom hem och tittade efter insåg jag att det bara var första dagen. Sedan blev jag trött och orkade inte fota mer. :)


Här är i alla fall min älskling på en busshållplats i Oslo, på väg till ...


... vår airbnb som Karin hade letat fram. Den var toppen! Vad härligt det är när man får tag i bra boende på dansevent. Att sova ordentligt är allt.


Vi inledde helgen med att gå och handla. På vägen hade Karin försökt slå i mig att chips heter potetgull på norska. Aldrig i livet, sa jag, nog för att jag är lättlurad, men inte så lättlurad. Och så heter det faktiskt det!


Sedan försökte Karin och Liam förstå hur man slår på spisen, och lyckades till slut. :)


Middag!


Sedan gick vi och dansade och jag hade en så TOPPEN danskväll. Bästa danskvällen på riktigt, riktigt länge. De andra danskvällarna på eventet var faktiskt meh för min del, men torsdagen var värd hela helgen! Här promenerar Liam och jag till busshållplatsen i snön efteråt ...


... och här står min älskling och väntar på att jag ska fota klart. <3


Morgonen därefter var det dags för audition (som gick bra och vi blev alla fyra nöjda med våra respektive nivåer) och sedan lektioner. Det var nysnö i Oslo och promenaden till kurserna var såhär vacker.


Och här står tre tålmodiga och väntar på att jag ska fota klart. :)



Mer snö!


Men sedan glömde jag som sagt fota mer. Det var ju lektioner och sedan vila och danskväll och natt och ja, alltihop det där! Men här är det i alla fall lördagseftermiddag och jag skolkar från en lektion för att promenera själv hem till airbnbn och sedan hinna vila lite. Det var det värt.


Såg en fin kyrka också.


Och fina pastellfärger.



Och på lördagkvällen tog jag bara de här två bilderna, under lärardemon. Skye och Frida ändå - de har varit bäst sedan långt innan jag började dansa, och de är fortfarande bäst. Vet inte hur de gör, men det var en glädje att ha dem som lärare den här helgen. De och Peter & Elze, som jag också är superförtjust i. Ska sno alla deras pedagogiska tricks och ta med hem!

No comments :

Post a Comment