också i augusti



Augusti! Jag "ligger efter" (vad nu det betyder) med bloggandet, så här kommer lite blandat smått och gott som hände i augusti. Till exempel promenerade jag förbi de här två planeterna i Slottskogsobservatoriets modell av solsystemet helt utan att det var meningen, med någon veckas mellanrum. Har alltid tänkt att jag ska ta reda på var de har placerat ut de där planeterna och hitta dem, men nu fick jag två gratis.


Sen var jag på bio och såg Barbie (givetvis) med dessa strålande stjärnor i livet. Det var kalas! Och väldigt roligt att se vilka olika saker vårt gäng och tjugoåringarna framför oss skrattade åt.


I det lilla hemmalivet råkade jag ställa min purpurnäva för nära en balkongstol och glömde bort den. Då tog den över. Fint.


En helt vanlig bild från vår ytterdörr. Bara för att jag fortfarande är så lycklig över att bo här. Ja, jag vet att jag skriver det i varje blogginlägg, men det kan jag väl få ha efter att ha tramsat runt i andrahandskontrakt och sparat ihop köpoäng så länge som jag gjorde. Nu är jag hemma. Och Liam med.


Sedan fyllde Sofia år och vi drack öl på Johannebar. <3 Det är så sällan jag lyckas vara med på olika former av AW, eftersom jag jobbar kväll, men så glad varje gång det går.


Mycket av augusti tillbringade jag såhär. Det var bröllopsbilder och graviditetsporträtt att redigera och körlåtar att arra och många, många mail att skicka inför terminsstarten. Många timmar vid datorn blir det.


Och sedan var jag och fikade med Bersa och det var så fint och gott! Vi var kollegor på gymnasiet hela hösten och lyckades inte få till en fika en enda gång. Egentligen inte så konstigt när man tänker på hur mycket vi båda jobbade då. Nu när jag har ett mer flexibelt schema är det lätt att hitta tid, hurra för det!



En mulen fredag fick jag besök av den här gullungen och hennes mamma.


Ester och Anna, alltså.


En så fin eftermiddag!


Ester hittade mina gamla Bamsetidningar i hyllan direkt. Alltså mitt hjärta <3


Mer promenad i naturen, ingen är förvånad.


Hemgång från en helt vanlig torsdagskväll i Utby. :)



Och två promenader här hemmavid, en halv åtta på kvällen och en nio på morgonen. Det är det alldeles vanliga vardagslivet det, och det var det jag hade mest av i augusti. Det var en fin månad.

the Weepies | Not A Lullaby

No comments :

Post a Comment