första halvan av juli



Blandade julibilder kommer här! Såhär såg jag och min älskling ut dagen efter att vi kom hem från England. Trötta men så glada. Jag var redo för svensk sommar och badutflykter, men vädret var för dåligt och det blev inte så mycket med det.


Men en hel del mys och trevligt blev det i alla fall, som till exempel här på Annis födelsedag på Tullen.


Och några fina kvällar hemma, som den här som jag inte kunde låta bli att fota.


En dag tog jag en långpromenad i Änggårdsbergen. Trampade runt på lite mindre stigar och letade hittaut-kontroller, och ramlade mitt in i ett område med blåbärsris som var så stort och orört att jag kunde stå och bara mata blåbär in i käften med båda händer. Det ni!


Fikade med Johan och pratade mest våra respektive fjällplaner, högst rimligt såhär års.


På onsdagarna var det sommarbalboa, eftersom balboagänget är nördar som minsann inte tar paus bara för att det blir sommar. <3


Och sedan åkte jag till landet ett par dagar vilket var strålande. Framför allt åkte jag dit för att umgås med min bror och svägerska och brorson.


Vi började med fika på gulliga Kaffedoppet i Strömstad. En biskvi och en Yalla, det måste vara det perfekta fikat för mig?


Så fort vi kom ut till ön gick jag ned och badade.


Det var så kallt i vattnet!


Men fint.




När jag kom tillbaka hade Lisa fixat en otrolig middag med bara en massa gott.


En sån här middag med kvällssol på altanen kan jag leva på länge.


Och så fick jag ju umgås med den här lilla brorsonsrumpan <3 Otroligt att tittut kan vara så roligt så länge?


Dagen efter fikade vi på Panget på Resö och åt de här smarriga Resöbullarna. Fint att hinna med ett besök där den här sommaren också.


Sen åkte jag hem till Göteborg och några dagar senare var jag i Kinna och hälsade på min gudmor Gunilla.


När yngre folk säger att de inte vill vara med bild respekterar jag det. När äldre personer säger "nämen inte ska du ta bild på mig ..." säger jag "jo nu får du faktiskt finna dig". Man kan ju inte bidra till ålderismen i samhället genom att inte porträttera någon som är äldre, det går faktiskt inte. Vi behöver väl FLER foton på äldre personer, inte färre!


Vi åt lunch på vackra Rydals herrgård och sedan promenerade vi bort till museet och tittade på utställningarna och alla gamla maskiner.



Det var en fin dag!

Troy Ogletree | champagne season

No comments :

Post a Comment