göteborg big group



Igår var jag på storbandskonsert med Göteborg Big Group, som är brutalt bra. Tyvärr satt deras snyggaste musiker, min älskling Viktor, inklämd bakom ett piano vid sitt trumset, så honom har jag inga bilder på.


Egentligen är jag lite avis eftersom "sjunga med ett storband (gärna på danskväll)" står på min livslista. Jag har inte rott iland med det än. Hmmm. Tills vidare får man njuta av Jespers och Anna-Marias fantastiska röster.


Den här bilden på Anna är rolig för att den är på Anna förstås, men framförallt för att den är ett så glasklart exempel på problemet jag nämnde i det här inlägget, att det alltid står notställ och mickstativ i vägen.

I övrigt är det inte alls lika roligt att fota längre sedan Staffan ville ha tillbaka sitt fina objektiv (som jag då hade fått låna gratis i flera månader så jag klagar verkligen inte!). När jag blir rik, får en rik sponsor etc., då ska jag köpa ett sådant.

***

Last night I went to a great concert with Göteborg Big Group. I'm a little jealous since "sing with a big band" is on my life list, and I haven't managed that yet, but oh well, someday. The photo of Anna is funny because it's a brilliant example of the problem I mentioned here - always music stands and mic stands in the way ...

No comments :

Post a Comment