min brorMin bror jobbar med nånting som jag inte förstår. Hans jobb verkar vara att känna så mycket folk som möjligt och sedan twittra om det. Jag tycker att det verkar vara en ganska ytlig sysselsättning, att känna folk för nätverkandets skull. Men å andra sidan, operan jag är med i nu har en handling som är det fånigaste och mest ytliga du kan tänka dig. Så jag kanske inte ska säga något.


Min bror brukar hävda random saker som han inte egentligen tycker när man diskuterar, bara för att provocera så mycket som möjligt. Det brukade göra mig helt galen förr. Varför kan vi inte bara vara ärliga mot varandra och säga vad vi tycker på riktigt, så att vi kan ha en sann diskussion och lära oss något om varandra? Nuförtiden blir jag inte provocerad längre. Nu bara suckar jag och tycker "trodde du att jag skulle gå på den lätta eller?".


Jag dricker ju inte kaffe så när min bror jobbade på Mahogny brukade han göra special-varm choklad till mig, där han smälte ned någon sorts pralin med krisp. Så. Himla. Gott.


Min bror brukar bete sig som jag tänker att storebröder gör när man försöker fota dem.


Fast sen när han ser hur snygga bilder jag tar ska han ändå ha dem och visa upp för folk.


Min bror brukar låtsas att han inte bryr sig om julen. Ändå kommer han hem varje jul, sover två nätter hos föräldrarna och tycker att allt ska vara som det alltid har varit. Och nu när han fick höra att jag ska fira med Viktors familj i år istället, blev det ramaskri från min bror. Men det kommer ju fler jular, bror.

4 comments :

 1. Haha, ja, jag kommer ihåg att jag också har varit ganska irriterad på den människan. :) Min syster brukar gnöla om att bli fotad, hon "hatar" min kamera osv, men sen när hon ska ha nån bild sig själv vid nåt tillfälle kommer hon ändå undrar om jag kanske ändå inte har nån snygg bild på henne. Lätt att få snygga bilder när hon alltid ser så sur ut i närheten av min kamera! ;)

  Uppskattar för övrigt väldigt mycket dina täta och fina uppdateringar här. :)

  ReplyDelete
 2. En bra beskrivning av @ladstrom tycker jag. /@sejoke

  ReplyDelete
 3. camilla: ja eller hur! och min bror är inte den enda. det är ganska vanligt att folk gnäller och klagar och sedan kommer de ändå och säger "du tog ju bilder, får jag se!". :) Vad roligt att du är här och läser och gillar!

  tack joche och solveig!

  ReplyDelete