två översovningarMin Anna på kvällen ...


... och på morgonen. Lika förtjusande dygnet runt!

Det är lätt att tänka att om man jobbar kväll och slutar sent, hinner man bara hem och äta kvällsmat innan det blir dags att gå och lägga sig. Så kan det vara, men det kan precis lika gärna vara så att man hinner hem till en vän och äta kvällsmat innan det blir dags att gå och lägga sig. Och all den där tiden det skulle tagit att åka hem från vännen, den sparar man in genom att helt enkelt sova över. För då kan man prata igenom bäddningen och tandborstningen också, och frukosten med såklart. Kolla, var smart och tidseffektiv man blir av att jobba kväll hela tiden! :)

Så i förra veckan passade jag på att klämma in inte mindre än två översovningar, för att hinna träffa mina vänner även mitt i december månads helt vansinniga schema. Torsdagskväll och fredagsmorgon hos Anna som ovan, och här kommer morgon och kväll med Trevliga Trion (minus David, som var upptagen):

Detta lördagshäng var starkt fokuserat kring Johannas fantastiska julgodis. :)


Även allsång, i synnerhet till Galenskaparna & After Shave vars jullåtar faktiskt är ... något utöver det vanliga. :)


Och så spelade vi kort. Som synes gick det rätt bra för Johanna och rätt dåligt för alla andra. :) Feat. en minipyttepepparkaka bara för att den var så söt!Några sömntimmar senare åt vi mysig söndagsfrukost i det allra bästa av sällskap.

Galenskaparna & After Shave | En gammal jul

No comments :

Post a Comment