lugnt liv i malmöJag gillar färg! Denna var kombination var omedvetet påskig. Mina kängor är för övrigt det jag får allra mest komplimanger för gällande utseende-grejer. Jag gillar dem skarpt.


Den här bilden, en lite mystrött morgon-Jens på ett tåg bredvid mig, har jag tagit flera gånger förut och jag hoppas jag ska få ta den många gånger till. Jag tycker så mycket om att sitta alldeles lugn och trygg och vara på väg någonstans tillsammans med Jens, men eftersom vi inte bor i samma stad blir det ju oftare så att vi möts på destinationsorten än reser tillsammans. Om det inte, som det var i förra veckan, är så att vi båda har ledigt fler dagar än vanligt i rad, och kan resa mellan Göteborg och Malmö tillsammans för att tillbringa tid i båda våra städer. Det är så mysigt.I torsdags kväll gick vi iväg till Tangopalatset, där det är lindy hop i Cats' Corners regi varje torsdag. Fint! Och fint också att jag faktiskt har lärt känna folk här nu och har kamrater att sitta och prata med (medan Jens knappt hinner lämna dansgolvet för alla som bjuder upp honom, heh).


Dagen efter begav vi oss ut på stan för att göra några ärenden.


Mer vår än hemma!
Den här raksträckan hittar man ute vid Jägersro. När Jens hade gått till jobbet på eftermiddagen tog jag nämligen bussen ditut för en liten utflykt ... eftersom jag hade sett (när jag googlade efter en helt annan sak) att det skulle ligga en Panduro-outlet därute. Och det gjorde det! Jag shoppade loss kan jag säga. Annars handlar jag aldrig på Panduro om jag kan undvika det (på grund av priserna, och att de säljer så många tramsiga pyssel-kit utan eget skapande) men alltsåååå, på den här outleten hittade jag de delar av Panduros sortiment som jag annars faktiskt vill ha, till priser jag har lust att betala. Rimligt!


Och såhär ser Jens ut på bussen när han har gått upp alldeles för tidigt för att äta frukost med mig och följa mig till tåget hem på lördagen. <3

Melody Gardot | Goodbye

2 comments :

  1. Verkar som en helt okej kväll och dag i mitt tycke och smak. :) och fint ansikte på den karln. Och framför allt grymma foton!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, visst haaaar han (tänk dig ett fån-förälskat leende och tonfall) :). Och tack, vad snällt att du säger så om mina bilder, vad glad jag blir!

      Delete