trevliga trion har höstfestMen varför är denna person sådär strålande glad kan man undra?
1. Perfekta tänder
X. Bra hårdag
2. Höstfest med Trevliga Trion (med bihang)


Rätt svar är naturligtvis alltid X, bra hårdag. Men som om det inte vore nog, var det också höstfest med Trevliga Trion (med bihang)!Johanna överträffar som vanligt sig själv med bordsdekorationerna. <3En rolig grej som hände var att någonstans i slutet av förrätten var vi alla helt sagolikt berusade. Lagom vältiga och snurriga (... i alla fall somliga :)) och skrattiga. På det allra bästa sättet: Ni vet där allt bara är så himla himla roligt och ingenting slår fel? Det var bland det mest lyckade gemensamma intag av alkohol jag någonsin har varit med om. :)Dock kan man konstatera att det tar lite extra tid att förbereda nästa rätt när de som förbereder inte är helt nyktra. :)

En drös med löjligt fina personer kommer här:
Det är MIN sallad
Denna bild föreställer en lycklig kvinna, fullkomligt trygg och tillfreds med livet.

Frampå kvällen - vid sådär elvasnåret - fick vi till och med i oss efterrätt! Tänk va.


Men vad är det jag ser? Sover hon?


Neeej, hon sover inte. Hon har det väldigt gött, bara.


Där däremot har vi någon som sover. :)


När det blivit natt gjorde vi inte så mycket mer än att ligga i olika högar och flamsa och tramsa i största allmänhet. Och vad skrattar de här så värst åt då?Ja, det är väl David i vanlig ordning. Han liksom bara är sån, man kan inte låta bli att ha så himla roligt i hans sällskap jämt.


Och sedan landade vi här, i den allra bästa sortens hög, med de allra bästa av människor. (Om vi kanske ser lite trötta ut. Så är det för att vi har kalasat i åtta timmar när detta foto togs. Ett mycket lugnt kalasande var det för all del; ett av de allra bästa.)

Travis | Flowers in the Window

No comments :

Post a Comment