parfymer och badutflyktAlldeles i slutet av juli hade jag två fina dagar med fina färger i bilderna. Först var jag och Tove i stan med det specifika uppdraget att leta ny parfym till mig. Jag byter ju gärna sort när jag ändå ska köpa ny, men jag är väldigt specifik med hur jag vill att den ska lukta. Och Tove gillar dofter och erbjöd sig att hjälpa till som moraliskt stöd, pepp och hjälp. Det blev så mycket roligare så!
Jag har inte heeeelt bestämt mig för vad det ska bli än - jag kom fram till en väldigt stark kandidat, men jag måste gå och provlukta och testa den på mig själv någon dag till. Men jag tror att det blir bra! :)När vi kände oss nöjda mötte vi Karin och Christin på Da Matteo för en välförtjänt eftermiddagsfika. Medan vi satt där kom badplaner för morgondagen på tal, och ...


... vi bestämde oss för Delsjön (för det var mest praktiskt, och närmst för oss alla) tillsammans. Liam fick också följa med. :)


Vi löste korsord


och vilade


och fikade förstås.På tal om fika, hur kan det alltid bli såhär mycket fika? Det vet jag förstås svaret på, det är för att alla tar med sig så goda saker att bjuda på. Mums!


Jag fattar att det här ser konstigt ut men Liam älskar när jag ligger på honom på detta vis (ja, med hela min tyngd). Han tycker att det är avslappnande och mysigt på något sätt? Jag är förvirrad men står gärna till tjänst.


Fast det kostar en puss!

1 comment :

  1. Jag tycker också att det är avslappnande med mycket tyngd mot kroppen och ni har säkert redan tänkt på det men tyngdtäcke är ett tips. :) Kram!

    ReplyDelete