johans svensexa


Johan ska ju gifta sig och då har man svensexa. Såhär såg den ut:


Allt redo för Johans ankomst (vi gick hem till honom, skickade in packlista och instruktioner i postfacket, plingade på dörren och SPRANG :)).


Han fick göra omelett som var tvungen att innehålla ingredienser han hade plockat med sig hemifrån (det stod på packlistan att han skulle ha med sig ingredienser, inte specificerat vilka).


De här tog han. Omelett med nudlar i var intressant. :)


Krossar "nudelcrisp" med knivskaftet. :)


Sen fick han lösa uppgifter ur Matematik - kort förberedande kurs för blivande teknologer, som Kristoffer hade skrotat fram på vinden. Det var inte så många rätt där. :)


Sedan fick han knacka på hos folk för att låna el, så att han kunde löda ihop hörlurar, som han behövde för att plugga uttalet av italienska fraser, som Sandra (som är halvitaliensk) läst in åt oss på sin diktafon. :)


(Sidenote: Den här knasbollen dök upp med förlovningsring! :))


Middag på Moon Thai Kitchen.


Kristoffer tog den här bilden på oss. Det är jag glad för. Den är så himla vi. :) Det är ju helt gränslöst hur mycket jag älskar denna man. Bästa känslan jag vet.


När uppgifterna var färdiglösta och vi var färdigätna åkte vi ut i skogen!


Johan är nämligen förtjust i det här med att vara i skogen, gå i den samt sova i den, men han kommer ju aldrig iväg. Nu hade han inte så mycket till val. :)


Jag var också med!


Han hade förstås fattat att vi skulle sova ute, trots att jag varit lurig och inte ens skrivit med sovsäck och liggunderlag på packlistan utan lånat ihop dem till honom från andra. Nåja. Har man med intelligenta människor att göra, så har man.


Sedan regnade det och vi hade lite missöden i form av att de första fyra vindskydden vi gick till var upptagna. Men det femte var ledigt! Och när Johan och Daniel fått igång elden i regnet kunde vi krypa in i vindskyddet och mysa och göra kvällsmat.


Blåbärssoppa och hajkbananer. Sedan var det sovdags och godnatt och morgonen därpå när vi gick hem regnade det, så då fotade jag inget.


<3

the Brazz Brothers | Ejala

No comments :

Post a Comment