skogskyrkogården och annat stockholmskt



Medan jag ändå var i Stockholm för att spela Hjälp! med Amanda häromsistens, passade jag på att göra lite andra stockholmska grejer också.



Till exempel äta fredagsmiddag med min bror och Lisa.



Den kära brodern lite trött efter veckan. :)

Sedan gick jag till Stockholm Blues, men fotade inget, och för att vara helt ärlig, dansade knappt heller. Jag var så slut efter veckan att jag trivdes alldeles utmärkt med att sitta i en soffa och prata med mina Stockholmsvänner. Det går också bra.



De här två knasbollarna fastnade på bild i alla fall. :)




Mer Stockholm, några olika lördagsvyer på väg till och från rep och föreställning. Det är ju en klyschig och traditionell sak att säga om Stockholm men: vad fint det är med allt vatten.


Och sedan blev det söndagsmorgon och Lisa tipsade mig om en morgonpromenad precis i närheten: Skogskyrkogården. Och där har jag aldrig varit, så dit gick jag.


Precis så fint som de säger.


Den här biten tyckte jag var så märklig, den påminde så mycket om något gammalt romerskt, Pompeji eller så? Men senare insåg jag att det kanske bara var hettan och stengången: När jag var i Pompeji var det lika stekhett som det var i Sverige den här helgen, och det blir ett speciellt ljus när solen ligger på på det viset.



Efter det här svettiga morgonpromenaden pallrade jag mig till Centralen och tog tåget hem, och så var det slut på Stockholmsbilderna för den här gången!

Salem al Fakir | Astronaut

3 comments :

  1. Alltså vad fint det är när du säger till såhär. Det känns precis som "i gamla tider". :) Det är på gång! :)

    ReplyDelete
  2. Haha! Åh, ja. Och tack! Nu fanns det mera, hurra!

    ReplyDelete