också i mars



Mars är slut, hurra! Nu när jag klarat av årets två tristaste månader blir allt bara roligare och roligare: våren och grönskan, sommaren och de ljusa varma kvällarna och badandet, hösten och färgerna och friskheten och sen JULEN. Nu kör vi!


Men mars var det ju först, ja! Här kommer uppsamlingsinlägget.


En dag gick jag ut för att fota min älskling när han kastade frisbee. Det är ju så typiskt. Blir man kär i en IT-ingenjör så kommer discgolfen förr eller senare. Vänta bara.


Själv var jag glad åt vårdoften.


Hade föräldrarna hemma på lördagsfika, mysigt! Vi bor ju nära varandra nu igen. Fast inte för nära. :)


Sen var jag och Anna och Henrik och Liam på Heaven 23 och drack drinkar en fredagkväll, för det fick jag i födelsedagspresent av dem, gullisarna!


Det var himla trevligt och kändes mycket flott (vet knappt hur man gör när man dricker alkohol "på lokal" längre. Hälsningar signaturen "uteliv - vad är det").



Den här är också gullig!


På tal om gullig, kolla Johans kofta som han har stickat själv! Superfin. Vad folk kan ändå!


En lördag var Lisa och Alexander över och spelade spel, mycket trevligt!


Alexander har med sig det här spelet, som jag glömt vad det hette men som var lättsamt och intressant, ett bra uppvärmningsspel.


Bastuklubben återsamlas, äntligen! Vilket gäng alltså. (Och ja, vi är fullkomligt medvetna om att fikat spårar ur mer och mer för varje gång. Det verkar inte finnas någon hejd på oss.)


Min älskling fyllde år och fick fika på sängen i form av rostat bröd med scrambled eggs, tre olika sorters bulle, samt Pigall och Skotte. Jag vet ju vad han gillar. :)


På kvällen firade vi med ramen på Ramen Ya. Gott gott gott. Hade aldrig varit där förut men kan rekommendera! (Inte för att jag vet något om ramen. Jag kan inte specialistrekommendera, men lekpersons-rekommendera.)


Och sedan hade finaste Anna och Henrik konsert på Frölunda Kulturhus. Det var så jäkla njutbart alltså.


Månadens sista bild blir den här på Liam från när vi bytte tåg i Malmö på väg hem från Köpenhamn och hade tid att fika emellan. Så gött att vara lagom restrött efter en fin helg!

Jag inser nu att det här i princip bara var de två första veckorna i mars. Sedan skrev jag nämligen hemtenta i två veckor, i den där musikvetenskapkursen jag läste på masternivå. Då gjorde jag nästan inget annat än det. Hade bara plats för stress och prokrastinering (varför gör jag alltid så) och lite mer stress. Men den blev inlämnad i tid i alla fall, puh! Och förhoppningsvis godkänd. Nu ska jag bara skriva klart min kandidatuppsats också, heh.

Maria BC | the Only Thing

1 comment :

  1. Härliga bilder du bjuder på från din mars. Det där med att prokrastinera är ju så lätt alltså....

    ReplyDelete