balboa, läsk och körkonserter



Det här kvällsljuset nu i maj är så vackert att man knappt behöver anstränga sig med kameran, bara ha med den till platser där det finns vackra människor och så ta kort på dem. På dansen kryllar det ju av vackra människor som ni ser, så en måndag tog jag med kameran till balboasocialdansen bara för skojs skull. Här är några bilder:










Hade tänkt att jag i alla fall skulle sätta luktärter till balkongen i år, men våren kom och gick utan att jag gjorde det. Jaja! Jag cyklade till Olskrokstorget och köpte sommarblommor till balkonglådan och var mycket stolt över det i alla fall.


En morgon i mitten av maj tog Lisa och jag en frukostpromenad längs "den korta rundan" (då ses man vid Stabbetorget och går hem till mig längs Härlanda Tjärn och Delsjön, och så äter man frukost på mitten). Det var en ljuvlig morgon! Och Lisa hade med sig paj till frukostefterätt. Vad är det för lyx.


Tove står elegant vid träd


Och träden står eleganta vid sig själva.


En liten köröl (vokalensemble-öl?) slänger vi in! Uteservering! Sol på kvällen! Ojojoj.


Eller öl och öl, de hade ingen mörk öl och ingenting utan kolsyra förutom vin (bläsch), inte ens en schleten liten tranbärsjuice. Så det blev läsk som jag vispade ur med en gaffel. Bra kvinna reder sig själv etc.


Och så var det terminsavslutningskonserter! Det här är mitt ena gäng, Vega. Ett helt otroligt gäng faktiskt.


Lisa tog den här fina bilden på mig och kören, älskar allt med den här bilden!


Och dagen efter hade jag mitt andra otroliga gäng, Sirius. De har gjort fantastiska framsteg den här våren och jag är så stolt! (Det har Vega såklart också gjort! Men i Vega har sångarna mer sångvana sedan innan, och det är fler som varit med i kören länge. När man nått en viss nivå kommer ju inte framstegen med samma fart som när man nyss börjat sjunga i kör.)


Så lycklig över att detta är mitt jobb!


Det här är en av mina älsklingsgrejer med att ha konsert: När jag får mingla med kördeltagarna efteråt och berömma dem och bara vara så STOLT.

Mon Rovîa | City on a Hill

No comments :

Post a Comment