helgen i linköping


I helgen var Anna och jag i Linköping, som sagt. Vi ville åka bort på semester och jag ville se var Anna vuxit upp och allt det där ni vet. Och semester har vi haft, så himla fint! Vi har blivit tokigt bortskämda av Annas föräldrar, vilat, kalasat, cyklat och ätit goda saker dygnet runt. Det här gjorde vi:


Umgicks med Annas pappa


Hängde på Carro, som också är från Linköping, och Felicia, som var där och hälsade på precis som jag, till Gamla Linköping för att turista och fotografera (tog vansinnigt mycket bilder där, så det får komma fler i ett annat inlägg)


Åkte hem igen och lagade lunch


Och åt bullar


Cyklade in till Linköping igen och promenerade runt


Och åt middag med Annas mamma och hennes bästa kompis, men på restaurangen var det så mörkt att det bara blev av att jag fotade efterrätten (som i och för sig var väl värd ett eget foto, citron- och lakritsparfait med citrussallad, gott)


Sen var det en ny dag och jag var bjuden på frukost hos min älsklingssyssling Solveig <3


Sen cyklade jag tillbaka igen och fotade tusenskönor/ prästkragar (lär mig aldrig vilken som är vilken)


Och Anna


Och sedan var det lördagkväll och vi var bjudna på fest i Småland, för Elina fyllde 25, men där tog jag verkligen för många bilder för det här inlägget


Dagen därpå när vi vaknat lämnade vi Småland för Östergötland och varsin fåtölj i Annas pappas vardagsrum. Sen var vi rätt trötta och sov på bussen hem till Göteborg. Semester!

Väsen | En timme i Ungern

No comments :

Post a Comment