cats & dinosaurs releasemaskeradMen kolla här då! Är det inte det eminenta, feministiska, socialistiska swingbandet Cats & Dinosaurs som har releasekalas? Jomenvisst är det det!Det hölls allehanda kamptal och andra mellansnack. Gillas!Vi fick tårta! Med bild av Sara Granér! Så starstruck.


Ja, här är hon förresten.
Och så dansades det en väldig massa. Så sjukt dansvänlig musik nämligen. (Men det vet ju ni som har sett dem i bloggen förr, t.ex. här, här och här.)


Det fanns dinosaurier överallt!
Även på dansgolvet var det fullt av både dinosaurier och katter, för det var maskerad och pris till bästa utklädnad.


Katt-klassen vanns av denna leopard.

Tack för kalaset Cats & Dinosaurs!

Här kan man lyssna på skivan förresten och här kan man se den eminenta videon till låten Manligheten är ett socialt problem. Gört!

Cats & Dinosaurs | Jobba mindre!

3 comments :

 1. Alltså. Så underbart det måste vara att få dansa lindy till så väldigt rimlig musik! Undrar om det också påverkar rummet? Med den mängd positivistiska civilingenjörer som brukar befinna sig på ett genomsnittligt lindydansgolv borde ju dessa texter uppfattas som ganska kontroversiella. Jag minns en gång när jag spelade en swingversion av Internationalen på en danskväll och kände mig mäkta upprorisk... Jag tror dock bara att det var en enda annan socialist där som ens uppfattade vad det var vi dansade till.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu var det ju releasekalas och därför inte ett genomsnittligt lindydansgolv denna gång; jag har faktiskt svårt att komma ihåg hur folk brukar reagera när de spelar på "vanliga" danskvällar. Kanske att de som inte tilltalas av texterna och mellansnacken redan vet att de inte gillar det, och låter bli att gå dit? Kanske är det helt enkelt så att jag inte ens känner/ umgås med de dansare som eventuellt inte gillar texterna, och därför märker jag inte att de finns ... Oavsett så brukar stämningen brukar vara fantastisk när de spelar. Och det är ju fantastiskt bara att det här bandet finns och gör och skapar.

   Delete
  2. Indeed! Och lyllos dig som känner/umgås med vettiga dansare! :) :) Två bra saker i ett liksom! (Eller ännu fler som det verkar, ni förefaller ju har det så himla bra i Blues Garden-gänget!)

   Delete