majhelg i bohuslän del 2HELGFRUKOST. Vilket ljuvligt ord och koncept.


Efter frukost åkte vi in till Strömstad för sightseeing och för att handla lite, och när vi kom tillbaka åt vi lunch på altanen, vilket det nästan var för kyligt för men bara nästan.Hur snygg?!


Sedan tog jag och Lisa en promenad medan de andra vilade lite. (Såhär såg de här björkarna ut i oktober!)

Och när vi kom hem spelade vi Pandemic: Reign of Cthulhu.


På kvällen var det helt magiskt ljus!


Så vi blev tvungna att ge oss ut på en extra liten promenad (ja, inte Liam, han hade fått mer än nog).Fast det började visst regna igen, så vi gömde oss i ett snår ett tag. :)
Men till slut fick vi bara acceptera att jaja, vi blir väl blöta då! Det är ju lätt gjort när man vet att man är hemma inom tio minuter och kan byta kläder och torka framför brasan.När vi hade torkade tänkte vi spela whist, och det gick bra till en början, men sedan blev vi för distraherade av att vi kom på att det var Eurovision ...


... och bestämde oss för att kolla på poängrapporteringen som precis började då.


Har inte kollat på många år, men i det här sällskapet var det supermysigt.


Mer kaka!


När det blev klart tyckte vi att fel låt vann och kompenserade med att kolla på våra favoriter, och så kollade vi på de som kom på topp fem eftersom vi började titta på mitten och därför missade de flesta låtar, och sedan började vi kolla på andra Eurovisionsfavoriter som vi tyckte att Liam borde känna till. Fångad av en stormvind till exempel, har ni tänkt på hur bra den koreografin är?! Klart sevärd. Och sedan var klockan två och läggdags!

På morgonen packade vi ihop oss och åkte hem efter den här finfina långhelgen. Stughelg alltså, så bra för själen. Och Västkusten alltså, så bra för själen.

Celine Dion | Ne partez pas sans moi

No comments :

Post a Comment