mellan juli och augusti



Det är mitten av oktober och jag bloggar fortfarande om slutet av juli? Ja, vad ska man säga om den här hösten! Det är mycket! Men just den här helgen (och förhoppningsvis de närmaste veckorna) har jag ett ganska luftigt schema och jag hoppas på tid att vila, promenera i skogen, pussla och lyssna på fantasyljudböcker, och umgås med mina närmaste. Och blogga, då förstås. Att redigera bilder när det inte finns någon deadline, och när ingen utom jag ska värdera dem, är bland det vilsammaste jag vet.

Så hur som helst! Det var juli, och Liam och jag var på väg hem från landet. På vägen gjorde vi en liten tur till Håverud. Och vad är det som har fångat Liams uppmärksamhet såhär?


En glasblåsare förstås! Jag hann gå runt och titta på allt möjligt innan Liam var redo att slita sig. :)


Liam hittade en kompis!


Och så åt vi glass.


Och sedan gick vi ut och tittade på slussar ...


... och så själva akvedukten då, som ju Håverud är känt för. Ett mycket bra utflyktsmål för oss: Liam gillar industrihistoria och jag gillar sånt som är vackert och att läsa intressanta skyltar i allmänhet.


Ser fram emot att paddla här någon gång!


Försökte fota lite så att det skulle synas hur högt det såg ut att vara ner till klipporna när man gick längs med akvedukten, men det misslyckades jag väl lite med.


Mer sluss!


Och så var jag och fotade bröllop - själva anledningen till att vi gjorde den här avstickaren - i vackra Skålleruds kyrka.



Det var Lollo och Jonathan som gifte sig och det var så fint att få vara med om deras dag.


Hinkvis med bilder kommer i ett annat inlägg, såklart!


Två dagar senare var jag och fotade ett annat par, gulliga Åsa och Patrik, som hade bokat en pre-shoot inför sitt eget bröllop.


De hade valt vackra Tjolöholm som plats för fotografierna eftersom de förlovade sig där. Det säger jag ju inte nej till!


Sedan var vi framme i augusti, och resten av den veckan var det bara förberedelser inför Medeltidsveckan, som vi åkte iväg på några dagar senare. I förberedelserna ingår paniksömnad ...


... byggande av kylskåp medelst trälåda och frigolit ...


... och fixande av många lådor sallad till roadtriplunch.


I en helt vanlig morotspåse hittade jag den mest fantastiska morot jag någonsin sett ...


... här även förevisad av Lisa. :)


Och sedan var det redan torsdagsmorgon och dags att resa österut! Och Medeltidsveckan, ja ... I den här takten kommer de bilderna framemot vintern någon gång. :)

Klabbes Bank | Midi 2

No comments :

Post a Comment