tidig oktober i tyskland och göteborg



Tidig oktober säger jag i inläggets titel, fast just det här - en långfrukost hos Tove - var visst alldeles i slutet av september. (Lisa var också där men fastnade inte på bild.) Vi hade bland annat fem sorters äpplen och hade äppleprovning.


Det här var kanske inte Toves favorit!


Sedan var jag på så gott humör efter så härligt sällskap att jag promenerade hela vägen hem till Örgryte från Vidkärr (via mina föräldrar i Kålltorp bara för en kram. Har inte glömt att jag inte kramade dem på ett helt år under pandemin).


Så fint här hemma i mina kvarter!


Men sedan förflyttar vi oss raskt till ett annat land! Jag och resten av the Sky is Crying var bokade till Hülly Blues, ett bluesdansevent i norra Tyskland som vi åkte till i januari 2020 också, och nu ville de ha tillbaka oss.


Mitt ute på landet på en sorts kursgård är det. Mysigt!


Av själva spelandet blev det ju inga foton eftersom jag var upptagen med annat. Men det var SÅ KUL. Alltså så fruktansvärt kul. Nu har vi spelat ihop i den här konstellationen i åtta år, tänk det! Och det är så roligt, varje gång. Man blir ju helt hög. Och vi får så fin respons. <3


Vi spelade både fredag och lördag kväll, så på lördag dag kunde vi ta det lugnt och lära känna lite nya vänner, som Chewpaca här till exempel. :)



Jag kallar den "trevliga musiker tittar på alpackor".


Resten av dagen satt Gustav och jag med våra respektive datorer och jobbade medan Marcus läste både morgon och kväll, som synes. Och vilken bok var det som fångade honom så? Brott och straff!


Väl hemma i Sverige igen gick jag på bokrelease! Min vän Carolina har nyss släppt en bok - men det kommer mer foton i ett eget blogginlägg.



Här jobbar jag nu de flesta dagar, mitt i stan nära Kronhuset. Så fint i höstskrud!


En spelkväll hann vi också med i mitten av oktober.





Detta gäng ändå, de är för fina!

Och så klämmer vi till med lite mer höst i centrala Göteborg:




Jag försöker komma ut och ta luft så ofta jag kan nu mellan lektioner, även om det bara är bokstavligen ett varv runt kvarteret som gymnasiet ligger i. Oktober har varit så vackert. Jag tar hand om mig på de sätt jag kan.


Och sedan hade jag födelsedagskalas! Men det får det också bli ett eget inlägg om, för då tog jag fler bilder än vad som ryms i det här inlägget.

Dreamer's Circus | North of Trondheim

No comments :

Post a Comment