kalendern- Brukar jag bli såhär grinig av att vara sjuk? frågade jag Johan i veckan när jag var sjuk.
- Njah. Du blir ju rastlös när du är sjuk ... svarade han, diplomatiskt som alltid.
- ... och när jag blir rastlös blir jag grinig, sammanfattade jag.

Jamenvisst.

Den här gången satt jag dock inte framför datorn insvept i en filt och slösurfade, som jag brukar göra när jag blir sjuk. Jag blev plötsligt inspirerad och satt istället vid datorn insvept i en filt och lekte med mina mad photoshop skillz. Som inte är så mad, men en väggkalender blev det i alla fall. Sånt borde man förstås gjort i indesign, men jag varken har eller kan indesign så photoshop fick det bli.

Hur som helst blev det som ni ser ovan och jag är sjukt nöjd! Man kan önska sig en i födelsedagspresent eller julklapp om man vill ha en. Så kan man ha mina foton på väggen hela 2012 sen! Jättebra!

***

I always get real cranky when I get sick, mostly because I get so restless. But last week I actually got inspired and made the wall calendar pictured above. I used my mad photoshop skillz, which aren't so mad, but well, I'm happy with the results! :)

Fun Lovin' Criminals | Scooby Snacks

5 comments :

 1. Det ser jättejättefint ut, Kristin! Jag låter dock bli att önska mig en eftersom jag vill ha användning för den i så fall och inte har det, helt enkelt. (Med hälsningar från en som kände livsledan gnaga intill benen när jag var sjuk tidigare i veckan, det är typ beyond gnälligt. Vilken pärs!)

  ReplyDelete
 2. Heltjusigt ju!
  Och jag känner nästan att man skulle lägga in någon slags crasch course i copyright! Plus att det inte ens skulle vara särskilt jobbigt att leta upp källan! Oftast, i alla fall.
  Men pinterest är superbra! Om man nu hittar bilderna på en vettig sida och inte typ weheartit, hehe. Ack, det är galet!

  Tackartackar och välkommen, förresten!

  ReplyDelete
 3. camilla: tack! det låter klokt att inte önska sig nåt man inte behöver. men roligt att höra att du tyckte om den!

  jessica: hej och vad roligt att du hittade hit! (ja, man hittar ju samma problem med pinterest, att folk bara är så himla SLAPPA. men ja ... lite bättre är det i alla fall. :))

  ReplyDelete
 4. så himla duktig du är! älskar den transparenta cirkeln.

  ReplyDelete
 5. tack emma! jag är också särskild nöjd med den. :)

  ReplyDelete