min nya fotografiska portfolio!


Jag har läst en massa tips om hur man gör sin portfolio. Man ska killa sina darlings står det. Man ska låta någon annan välja. Man ska begränsa sig. Man ska inte ha för många bilder. Man ska bara ta de absolut bästa. INTE FLER ÄN TJUGO BILDER FÖR FLER BRA BILDER ÄN SÅ HAR DU INTE. Man ska inte vara känslomässig. Man ska inte välja bilder som man har en relation till.

Så gjorde jag INTE.


Såhär gjorde jag. Jag valde jättemånga bilder. Jag valde bilder jag tycker jättemycket om. Jag valde bilder med fina färger. Jag valde hur många bilder som helst. Jag valde bilder som fick mig att känna nånting.

För det är ju så jag jobbar.


Det är ju därför ni läser den här bloggen. Det är ju därför ni vill att jag ska fota era bröllop, familjebilder, syskon, spelningar, teaterföreställningar. För att jag känner nåt. Ska jag ta bort det som är allra betydelsefullst för mig i mitt yrkesliv? Näe, jag säger nej.


Och nu är den äntligen färdig. Jag har drömt upp den och min världsbästa bästis Johan har byggt den åt mig. Den är precis, precis som jag ville, den är perfekt. Jag kan sitta och ladda om sidan hur många gånger som helst, för då blir det annorlunda! Gör det du med, och säg sedan åt alla du känner att anlita mig!

kristinladstrom.se

4 comments :

  1. Kanonfin! Också väldigt mycket du, tycker jag, vilket ju är helt rätt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, vad bra! Det var det jag helst ville.

      Delete