också i augusti

Augusti försvann fort och den känns redan längesen. Jag tror att det är för att terminsstarten välte omkull mig lite: aldrig är det så kämpigt att ha tre deltidsjobb (förutom frilansandet) som i början av terminerna, när man har tre nya scheman och massor med nya elever att förhålla sig till; tre arbetsplatser att sätta igång på, att styra upp, planera och starta. Men nu börjar jag komma i ordning igen och nu är det ju äntligen dags för min älsklingsårstid, samtidigt som frilansjobben trillar in. Kul liv!

Här kommer i alla fall lite blandat överblivet från augusti:


150804 För en dryg månad sedan var det ju badväder - det känns som att jag redan har glömt det nu. En varm tisdagseftermiddag promenerade jag upp till Härlanda Tjärn.


Och jag var inte ensam, jag hade denna urtjusiga kvinna med mig.


150805 En köksvägg hemma hos Jens föräldrar. Där finns så mycket att titta på, så mycket fina färger överallt. Jag vill bo såhär!150811 + 150812 Morgonpromenaderna när jag var på landet var himla skapliga alltså.


150813 Badandet likaså.


150815 En av sommarens riktigt varma dagar fotade jag bröllop (det här). På vägen hem svalkade jag mig med Spirello medan jag väntade på tåget.


150816 Badpuss. Från den här utflykten. Jag var så glad och kär bara.150818 Blues Garden-planeringen är igång! Vi hade möte på Mattias innergård. Hurra, Blues Garden bara fortsätter och fortsätter, för det är världens mest AWESOME bluesläger! :)


150819 Första ö-pendligen för året.Samma kväll, efter en lång planeringsdag, gick jag och kollegorna ned till Hästen och badade och jag fick mig sommarens bästa bad. Det var bara så vansinnigt härligt - otroligt klart vatten, lagom djupt, inga maneter och ett helt tånglandskap att beundra, tryggt vajande under mig.


150820 En kvällspromenad med Johan efter att vi hade varit ute och övningskört. Han skulle egentligen bara följa mig till hållplatsen och sedan cykla hem, men det var så gott att gå där och prata att vi bara fortsatte en hållplats till och en hållplats till och så vidare.


150822 Klart rimligt att uppföra byggnadsverk till minne av en frukost. <3 frukost.


150822 Bröllopsskål för Johan och Jenny.150829 Och sedan, sist men inte minst, en liten fest. Det var kräftskiva, men jag var upptagen med rep på eftermiddagen, så jag kom sent. Och lika bra var väl det, för vad gör man liksom på en kräftskiva när man inte äter kräftor?


Något jag gör är dock bär partyhatt, och det med bravur!

Benjamin Francis Leftwich | Shine

2 comments :

  1. Gud vad härlig första bilden är, jättefin verkligen! Resten av augusti ser ut att ha varit härligt det med förvisso, men första bilden fångade verkligen min blick!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack, vad roligt att höra! Det var en riktigt god dag och ett riktigt gott bad. :)

      Delete