helgen v. 8Hoppsan! Jag glömde blogga! Det blev tokmycket annat att tänka på, med föreställningsperiod på två av mina jobb, finmiddag och fest i lördags, distansförhållandet och det, Blues Garden i helgen, mitt i alltihop kommer SGS på att just exakt den här veckan är det som jag måste ha hem folk på visning av min lägenhet, och så en kraftig förkylning på det. Ja det har varit ett himla härj. I förmiddags fick jag till slut ge vika för hostandet och gå hem från jobbet, eftersom allt jag sa bara var svammel och jag inte orkade hålla uppe energin. Så idag har jag druckit honungsvatten, gått i varma myskläder och slö-redigerat bilder. Därav: ett blogginlägg. Det utspelar sig en fredag och en lördag för en och en halv vecka sedan. Såhär:Fredagen började med en frostig morgonpromenad.


Och så gick jag förbi och vinkade åt min uggla. Ser ni, där i mitten av bilden ungefär?


Sedan failade jag min intention att fota allt jag gjorde den här dagen, för jag glömde fota min sånglektion. Den var dock grym! Jag har världens bästa sånglärare. Det är fantastiskt hur mycket det finns att lära sig! Bilden föreställer istället min lunch, linssoppa med vitlök. En hit i mitt liv sedan 2000.


Jag köpte den här, på Alexandras soppkök i Saluhallen. De har tydligen en massa annan mat också. Jag tar alltid linssoppa med vitlök.


Sen gick jag och eftermiddagsfikade med Johan, på Berzelii såklart eftersom om man har druckit deras varma choklad är det ingen idé att gå någon annanstans.


Sedan väntade ett gott pass indoor walking på mig. Blir lite lycklig i kroppen bara jag ser bilden av den (!). Jag har blivit så beroende och nu när jag är sjuk bara rycker den i benen av besvikelse över att inte kunna träna på en hel vecka eller mer.


På fredagkvällen var jag bara hemma och slappade, pysslade och tog hand om mig själv. På lördagen väntade nämligen jobb i form av repdag med eleverna på kulturskolan där jag jobbar. Pendlingsutsikten är denna.


Och på kvällen blev det tacos i Utby.


För vi hade Blues Garden-möte och det är ju trevligast att inleda med middag. (Detta att vi har vårt tredje Blues Garden om bara två dagar? Fattar inte!)


Efterrätten dög.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova mig frisk. Önska mig lycka till!

Queen & David Bowie | Under Pressure

1 comment :