glittrig onsdagJa förlåt. Här kommer lite mer snöbilder. Det var så jäkla fint i förra veckan att jag bara var tvungen. Beräknade mycket längre tid överallt jag skulle bara för att jag visste att jag skulle bli tvungen att stanna och fota. Som de här bilderna där jag fotade ända hemifrån mig, på bussen på bron, på färjan och slutligen framme på Hönö.


Vasastan jag älskar dig och vill aldrig flytta <3


Ja; onsdagspendlingen till kulturskolan var verkligen en fröjd förra veckan. Nu idag, precis en vecka senare, har det istället regnat det där riktigt ruschliga, blöta regnet som Göteborg är så bra på. Men jag är mystiskt nog glad ändå! Tänk vad lite januarilov kan göra för humöret till och med en vecka efter att semestern är slut. Rekommenderas! (OBS, inte för den som gillar pengar, det har jag inte så många. Ganska lagom med pengar har jag. Alldeles lagom för det här lilla lyckliga livet.)

David Gray | Back in the World

4 comments :

 1. Hejsan, superfina bilder! Undrar hur du trivdes på Ljungskiles folkis? Funderar på att söka journalistik där, men det är svårt att hitta folk som läst eller läser där nu. Är det många som pendlar? Jag kommer nog vilja bo kvar i Göteborg om det är möjligt. Frivillig kram!

  http://amandalala.for.me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag trivdes så fruktansvärt bra. Kan dock inte säga något om journalistlinjen - i alla fall när jag gick var det ganska mycket så att man bara umgicks med de som gick samma linje. På musik var det i alla fall smått omöjligt att pendla eftersom det mesta av ens utveckling hände på kvällarna, helgerna och nätterna när man övade. Vi hade ganska få lektioner, och ganska mycket rep och spelningar etc. Men min folkistid var i alla fall två av de bästa åren i mitt liv och de har format mitt liv sedan dess väldigt mycket.

   Delete
 2. Men så fina bilder! Helt sjukt att tänka att det för bara någon vecka sedan var så mycket snö här i Göteborg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, vad roligt att du tittade förbi! I know, helt galet. Det försvann ju lika fort, men i alla fall fint så länge det varade.

   Delete