snöidyll och adventsmys



Nämen ska vi ta en till gnistrande snöpromenad kanske? Ja det tycker jag!





Det här var lördagen i snöveckan, första veckan i december, och jag tog min långa sväng längs Delsjön och njöt av varje steg. Så härligt.





Samma kväll bjöd Carro Rimliga kvinnor på lördagsmiddag.




Det var strålande trevligt och välbehövligt som vanligt, och ingen hejd på vilken bredd i samtalsämnen man kan hinna med på en och samma kväll!


Värdinnan själv kom bara med på det här fotot som helt spontant råkade se ut som en scen ur La Bohème?


Dagen därpå var det traditionsenligt adventsfika hos Lisa. Omnomnom!




Massvis med trevliga vänner var där! Men jag fick huvudvärk efter en stund och blev tvungen att gå hem. Synd! Men det kommer ju fler trevliga söndagar i goda vänners lag.


Lisas godisbuffé dock går inte av för hackor. Förhoppningsvis kommer även den igen. :)


Dagen efter var det jobbmåndag med körrep som vanligt, och såhär såg världen ut på väg hem från dagens körrep. Orkar inte så idylliskt!


Haga på kvällen i snö. Som i en sagobok.


Sedan kom jag hem och tände ljus och trivdes ...


... och varvade ned efter jobbet med pussel och fånig julfilm på Netflix. (Som ni vet säger jag ju inte "fånig" för att vara nedvärderande utan bara för att ... filmerna är så fåniga? Och att det hör till. I den här kunde jag bara tänka "men det är ju Westley från Princess Bride fast trettio år senare". Roligt!)


Efter tisdagskören gick jag ut och tog en öl med de här finfina tokarna och bestämde att till våren (om vi nu kan ha kör till våren) får det bli köröl i alla fall en gång i månaden. Känns lättare nu när jag har lokal i Haga.


Och sedan kvällsfika hemma. Tråkigt att vara gräsänka en vecka, men att ta hand om kvällsjulmyset på egen hand har ju aldrig varit något problem för mig.

Jazzagenturen | Blue Christmas

No comments :

Post a Comment