uppesittarkvällen



Två dagar före julafton hade vi uppesittarkväll med några av mina närmsta: Lisa, David, Marie och Liam. Vi samlades hos Lisa som hade preppat den här julgodisbuffén - som ni ser hade jag inte behövt oroa mig för att missa godisbuffén när jag fick huvudvärk och fick gå hem tidigt från adventsmyset. :)




Så ja, vi började kvällen med att fika, förstås. Och det var så ljuvligt. Att bara sitta där och småprata och trivas med de allra bästa av människor.


Lisa fick en chocolate orange som hon särskilt bett om när Liam var i England. (Han köpte en hel drös, men de andra portionerar han ut till mig vid speciella tillfällen under året ... som t.ex. PMS.)


Sedan satte vi igång med diverse sysslor! David och Marie fyllde i julklappsetiketter och blev sedan satta på att slå in Lisas julkolor. Lisa slog in paket, jag beskar julkort, och Liam stickade. Detta stilla sysslande mys som blir när ett gott gäng gör olika saker i varandras närvaro, jag älskar det.



Såhär snygga blev Lisas paket! Jag är impad och noll förvånad.


Sedan fikade vi lite till.



Och sen hängde vi bara tills det blev sent och dags att gå hem. Och jag tänker att sådär två dagar före jul behöver jag inget mer.

West of Eden | A Place by the Tree

No comments :

Post a Comment