bingo, köröl och en tur i köpenhamn



Maj! Ljuva maj, äntligen. Vi landade efter långresan sent den första maj, och sedan dess har det varit blandad kompott, men mest bara härligt. Här kommer den blandade kompotten:


Gick till gymmet! Marklyft är roligast. Känner mig extremt stark och cool.


Mamma hade planterat mer luktärtor än hon behöver, så hon undrade om jag ville ha några. Jatack!


Tre dagar efter hemkomsten åkte vi till Köpenhamn för Copenhagen Lindy Exchange. Det var inte så smart! Det hade man ju kunnat räkna ut att jag skulle vara för trött, men när vi bokade det var det som att långresan och exchangen var två helt olika saker i huvudet - jag kopplade liksom inte att det skulle bli samma vecka? Så jag var alldeles för trött, och åkte hem efter en natt. Trodde att jag skulle få fomo av att åka ifrån ett dansevent, men så blev det inte alls. Som jag njöt av att ha en oplanerad helg hemma att bara såsa runt och umgås med mig själv.



Men först hann jag i alla fall med en smarrig middag i Köpenhamn med våra vänner Alex och Patricia!


Så istället för att dansa den helgen var jag i Änggårdsbergen och jagade runt efter hittaut-kontroller. Det är min nyaste besatthet! Man promenerar och prickar av kontroller, så dels får man promenad utan att behöva välja vart man ska gå (bara att gå till nästa kontroll), dels får jag njuta av att pluppa i saker och se kontrollerna försvinna från kartan i mobilen. MYCKET tillfredsställande.


Såhär ser kontrollerna ut. (Fast jag har tagit bort koden som står på, annars vore det ju fusk.)


Bjuder på denna hissbild med mitt härliga hjälmhår! Tänk att det finns folk som cyklar utan hjälm? Folk är så konstiga?


Det var generellt fint ute!


Allt exploderade på några dagar.


Och mina promenader såg ut såhär.


Sen var jag på köröl med världens gulligaste kör! Eller ja, en av världens två gulligaste körer då faktiskt, jag har ju två. Det är så KUL på jobbet nu alltså. Fattas bara annat när man får umgås med såhär trevliga människor.


En eftermiddag åkte jag till Landvetter och hälsade på den här husägaren!


Hade med mig min sovsäck som han var intresserad av att låna för att se om han får plats i den. Det får han!


Sedan blev det sommarvarmt och jag satt barbent på balkongen och läste senaste Turist. Lyxliv.


I fredags kväll var det såhär fint ljus på Forum. Orkar inte vad fint vi har det i vår dansförening. Det var LFT (ledarledd fri träning) i balboa och Liam och jag var där och svarade på frågor. Kul kul!


I lördags var jag och de här tomtarna ute och vandrade på Bohusleden! Men det får komma i ett eget inlägg!


Och sedan hade Carro födelsedagsfest. Ja faktiskt Erik också eftersom de fyller år på samma dag. Carro hade traditionsenligt födelsedagsbingo ...


... och jag vann den här superfina baskern! (Eller ja, Liam vann den till mig.) Vilken flax alltså!

Sedan umgicks jag med de här fina personerna resten av kvällen:






Tack Carro för festen! <3


I söndags var det årsmöte i WCJ och Liam blev avtackad efter två år i styrelsen. Det var fint! Men ännu finare var det att läsa och diskutera verksamhetsplanen. Det står svinmånga bra grejer i den. Vilken tur att det var just WCJ som blev min dansförening.

Och det var halva maj, det! I andra halvan blir det nog mer jobb, med två körkonserter och massvis med rep inför både det och några bluesgig som kommer sedan i juni. Kul jobb, alltihop, och jag ser fram emot det. Och sedan kommer sommarlovet. Jag har ju sagt det förut, men: allt det roliga framför oss!

Louis Jordan & His Tympany Five | Early in the Morning

No comments :

Post a Comment