bröllopsfest i gamlebyBröllopsfestdags! (Här är mina bilder från Ellinors och Viktors vigsel.)


Vi minglade och hade trevligt medan vi väntade på att brudparet skulle anlända.


Skål!


Det här var en fest med mycket musik. Sånt gillas!Det var även en fest med fantastisk mat. Det gillas också. :)


Värdparet, brudens barndomsvän och storebror.Sedan blev det en liten mingelpaus och jag hann både sköta mitt fotografuppdrag och umgås med Maria, Bersa och Jens ...


... och pussas! Det är ju så sjukt lyxigt att ha med sig sin älskling på bröllop. Jag blir puss-sugen hela tiden. (Ni ba "till skillnad från annars då eller?")


Till efterrätt blev det en makalöst god cheesecake.


Dags för dans och spex och bus!


Och sedan tårta. (Detta med att ha dans både före och efter tårtan är ju en vansinnigt bra idé! Då hinner man bli lagom sugen efter att ha dansat loss ett tag, till skillnad från om tårtan kommer nästan direkt inpå efterrätten.)


Två sångerskor: Anna sjöng en kärlekssång till brudparet, och Maria sjöng i det grymma partybandet, som bestod av släkt förstärkt med någons musikerkompisar, om jag förstod det rätt.


Efter pausen med spex och tårta var Ellinor och Viktor först upp på dansgolvet. Där fick de husera ensamma ett tag ...... tills de tröttnade på det och jagade upp oss andra på dansgolvet. :)


Och vi var ju inte de som är de, så sedan dansade vi i några timmar till. (Extralyxigt att ha Jens med mig när det eminenta bandet inte bara spelade allmänna partyhits utan dessutom en del swing och några ballader, för då kunde man ju verkligen dansa loss. Efteråt kom det fram folk och berömde oss för vår dans. Ni vet, i den här dansvärlden jag lever i så är jag ju en helt vanlig dansare på medelnivå. Jag glömmer att från utsidan betraktat, så kan Jens och jag verkligen dansa.)


All in all, en underbar fest som följde på en ljuvlig vigsel. Tack, kära Ellinor och Viktor, för att jag fick vara del av er vackra dag!

2 comments :

  1. Så fina bilder och så fint par! Jag blir alltid så himla glad av att kolla på bröllopsbilder även om jag inte vet vem en enda person på bilderna är.

    ReplyDelete
  2. Tack! Vad roligt att du känner så (det gör förstås jag också, men det är ju för att jag är bröllopsfotograf. :)) Och tack för att du tittade in!

    ReplyDelete