också i juli

Det var väl en märklig månad, med den där jättevarma helgen i början och sedan de här kyliga blöta dagarna. Med Herräng där i mitten och annars Malmö och Göteborg, förkylningar och tvingat lugn. Jag har haft det fint, men jag känner mig snuvad på sommaren, vill inte alls att höstterminen ska börja om ett par veckor. Så det tänker jag inte mer på nu. Vi tittar närmare på julis överblivna istället.


1 JULI Vi är i park och kastar frisbee. Så himla roligt (?!), förbryllande nog kan jag hålla på hur länge som helst.


8 JULI När Fia precis hade kommit hem från Brasilien (där hon pluggar det här året) på sommarlov kom hon över på kvällsfika som blev nattfika när det fanns så mycket att prata om att tiden bara flög iväg.


22 JULI Den sommar-casual klädda mannen har naturligtvis fortfarande vit skjorta, men han har den uppknäppt. (Ja, ibland driver jag lite (bara ytterst lite) med hur proper den här mannen kan vara. Typ raka motsatsen till min klädstil. Och han är från Stockholm och före detta handbollsspelare och har muskler och är naturvetare - alltså vad hände? Jag anser att jag inte riktigt fick välja själv, någon kom och välte omkull mig bara.)

(Och sen anser jag att om jag hade fått välja själv hade jag valt precis precis såhär.)


22 JULI Jens och jag hade parkdag och hängde i tre fina Malmöparker och åt falafel och göttade järnet, men den här bilden på Stadsbiblioteket var visst vad som fastnade i kameran.

23 JULI Jens jobbade och jag tog bussen till Ön (ja, den heter så - lame) för långpromenad. Det blåste dock som attan därute så den blev inte så lång som jag hade tänkt, men fin.


24 JULI Middagsförberedelser. Som jag trivs i det här köket.


26 JULI Spelkväll i Utby. Johanna fick ett nytt spel, Small World, i födelsedagspresent i våras. Så himla kul!Vi har inte riktigt greppat allting, så det tog ett helt gäng timmar att ta sig igenom spelet med fem deltagare. Tur att jag hade köpt nästan åtta hekto godis. :)


Och så är jag bara tvungen att visa den här fina grejen, en provkarta för växtfärgning som Johanna ärvt och nu använder för att ta rätt på rimliga tidstrogna färger till Medeltidsveckan.<3

No. 4 | Lite og stort

2 comments :

  1. Men Kristi(iii)n, titta igenom dina bilder. :) Du har haft sommar! (Och det säger jag bara för att jag också kände mig helt snuvad på sommaren för nån vecka sen, men det har hjälpt att titta igenom skissbok/bilder. Och - i och för sig - att det blev solsken igen. ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomen jag veet, men ... ändå inte. :) Jag är faktiskt väldigt glad för det slut på sommaren som vi fick, annars hade jag tyckt att det var lite futtigt. Jag vill ju bada och sånt. :)

      Delete