bröllopsfavoriter 2015Vet ni, jag tänkte be er om en tjänst. Om ni känner någon som gifter sig i sommar och som behöver en fotograf, då kan ni väl tipsa om mig? Ett av mina livsmål är att jag skulle vilja ännu mer bröllop, och jag känner mig duktig och stolt över mina bilder nuförtiden. Så jag vore verkligen tacksam om ni ville tänka på mig när folk omkring er gifter sig. (Jag bor ju i Göteborg som ni vet, men reser gärna.)

Här hittar ni min portfolio med all info om priser och sådant. Men tills vidare tycker jag att vi tittar på mina egna högst personliga favoriter från bröllopssäsongen 2015. Det var en så fin sommar och så många fina bröllop.Daniel och Ellinor gifte sig i Åhus och jag fotade dem naturligtvis på stranden - men mina egna favoriter är ändå från bokskogen som vi körde förbi på väg därifrån. Det blev en så trolsk, lugn, vacker sagostämning därinne under träden och ljuset var snällt.Tre bilder från Ellinors och Viktors vigsel. Jag kan bara inte motstå de där lyckliga leendena. Både Ellinor när hon tittar på Viktor och Viktor när hon tittar på Ellinor. Och sedan de där skuggorna och ljuset i klänningen när de går ut från kyrkan, ut i solljuset. Så symboliskt på något vis.Elin och Kalle bara sken och lyste på sin bröllopsfest. Den högra bilden blev tackkort sedan - alltid väldigt roligt när man får se vilken av ens bilder som väljs ut till tackkortet, och extra roligt när det visar sig att man har samma favorit. :) Och under middagen sedan - inte alltid man får ett sådant tillfälle som fotograf, att faktiskt kunna smyga bakom honnörsbordet och fota ett kyssande brudpar med gästerna och festlokalen i bakgrunden (jag hukade på en gräsmatta utanför ett öppet fönster och tog den där kyssbilden :)).Till Joels och Marias blixtbröllop blev jag tillfrågad samma dag. Det var det minsta och lugnaste bröllop jag varit på hittills, och det tryggaste och käraste brudpar jag sett. Så galet kära blickar hela tiden och ingen nervositet; mitt jobb blev vansinnigt lätt.Från Joels och Sofies augustibröllop måste det nog bli de här två bilderna tillsammans. Trots de skarpa skuggorna - eller kanske just därför; jag tycker att de skarpa linjerna framhäver deras ansiktsuttryck så fint. Och så den där när Joel kittlar Sofie för att hon ska slappna av och skratta. :)Av alla bilder jag tog på Johan och Jenny måste jag nog välja de här tre under Älvsborgsbron. Det blev så milt ljus, så milda färger, och så Jennys strålande leende till det.Och till slut, i slutet av augusti. Mina kära vänner Johannes och Emelie gifte sig i en trädgård med bara den allra närmaste familjen närvarande, men några veckor därefter fick jag ändå lov att fota några bröllopsporträtt. De här där Andor är med är bara för charmiga, jag kan inte motstå dem.

Och det var 2015 års alla bröllop. (De från tidigare år finns som sagt i portfolion.) Gah, jag tycker verkligen så mycket om att fota bröllop. Önskar att jag hade förstått det tidigare så jag kunde ha börjat tidigare. Jag får hoppas att jag får ett långt liv, så att jag hinner fota många, många fler.

Bright Eyes | First Day Of My Life

2 comments :

  1. Wow, vilka magiska bilder du tar! Jag är så grymt imponerad över känslan och värmen du lyckas fånga hos brudparen. Jag hoppas för både din och brudparens skull att du får många fler bröllopsfotouppdrag! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Men tack, vad glad jag blir! Roligt att du kom på besök. :)

      Delete